• 瀏覽: 35,661
  • 回覆: 281
  • 追帖: 6
我先

第3粒ball,WM15xx
一家4口
排到嘅時候應該連房都無
即係唔洗買喇🤷🏻‍♀️

有長者嗰d,如果有埋小朋友,再請個工人姐姐,夠住咩?

引用:
原帖由 沙喇嘿唷 於 2020-12-18 05:44 PM 發表

我先

一家4口
排到嘅時候應該連房都無
即係唔洗買喇🤷🏻‍♀️

以你個號碼其實唔差,應該可以揀山麗苑兩房,或者好彩有火炭一房,已經算不俗,好過好多人

引用:
原帖由 kpchanaaa 於 2020-12-18 05:56 PM 發表

以你個號碼其實唔差,應該可以揀山麗苑兩房,或者好彩有火炭一房,已經算不俗,好過好多人
因為老公7am港島南區返工,火炭頭班火車都唔知趕唔趕到返工,山麗苑就唔洗諗lu

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 沙喇嘿唷 於 2020-12-18 05:44 PM 發表

我先

一家4口
排到嘅時候應該連房都無
即係唔洗買喇🤷🏻‍♀️

第5波,wm24xx
計過數剛好有得揀,至於有乜揀就睇前面白核同綠家有幾多人放棄。。。希望仲有一房單位啦。。

抽中第9粒波 ,WE000758 / WM004957 ,如果正常無被DQ 長者隊,我應該有機會買到鑽石山一房(到時間兩房)/ 馬鞍山兩房? 其餘兩個地點我唔考慮.....

引用:
原帖由 Vivian1122 於 2020-12-19 12:13 AM 發表

抽中第9粒波 ,WE000758 / WM004957 ,如果正常無被DQ 長者隊,我應該有機會買到鑽石山一房(到時間兩房)/ 馬鞍山兩房? 其餘兩個地點我唔考慮.....
你應該得喇,祝你揀到心水

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 fb3ca320498ec4 於 2020-12-18 09:20 PM 發表

第5波,wm24xx
計過數剛好有得揀,至於有乜揀就睇前面白核同綠家有幾多人放棄。。。希望仲有一房單位啦。。
我都係第5波白核 WM24xx
請問點計到有得揀?同埋一房單位係指邊區?唔知山麗兩房有冇機?

抽中第二波,我同老公,wm88x ,都想問下有無機會鑽石山1 或2房?

同埋見到成日講DQ, 其實點解會被DQ?

引用:
原帖由 Yukiqueenluv 於 2020-12-19 01:33 AM 發表

抽中第二波,我同老公,wm88x ,都想問下有無機會鑽石山1 或2房?

同埋見到成日講DQ, 其實點解會被DQ?
唔洗諗,一定無,實比前面2100個家有長者食晒

山麗苑一定好多唔肯去,尾十粒波白長或綠長都仲有一房揀,我話嘅。

引用:
原帖由 democrazyboy 於 2020-12-19 06:44 AM 發表

山麗苑一定好多唔肯去,尾十粒波白長或綠長都仲有一房揀,我話嘅。
除非住開嗰邊/成日返大陸喇,返屋企好似日日去郊遊咁

回覆 引用 TOP

綠表長者41波...

引用:
原帖由 沙喇嘿唷 於 2020-12-19 06:41 AM 發表

唔洗諗,一定無,實比前面2100個家有長者食晒
馬鞍山呢?

如果鑽石山同馬鞍山都無,真係唔知買邊🙈

回覆 引用 TOP

第13。Gm31xx.火炭大單位。唔知有冇呢?

>.<

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 VVO 於 2020-12-19 12:38 AM 發表

我都係第5波白核 WM24xx
請問點計到有得揀?同埋一房單位係指邊區?唔知山麗兩房有冇機?
因為白核 wm有2559個配額,只要係呢個範圍內必定有得揀,就係吾知仲剩低 d乜野揀,因為24xx個己經接近尾位

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]