• 瀏覽: 43,688
  • 回覆: 316
  • 追帖: 10
蝕左7萬, 有無人有貨?

點解沽呀。呢只話升就升。好有希望既股。
我都食左兩轉胡啦。執左10雞😁

引用:
原帖由 leew03 於 2020-12-5 04:59 PM 發表

蝕左7萬, 有無人有貨?
我$7,7 有十三萬股

我自住400'呎單位 , 於09年買入 , 之後分別在2010 , 2011 和 2012 買入三個單位收租 . 我三個單位收租夠供四層樓有突 .
引用:
原帖由 Lokering 於 2020-12-5 05:33 PM 發表

點解沽呀。呢只話升就升。好有希望既股。
我都食左兩轉胡啦。執左10雞😁
你係之前九個幾放個批?

我自住400'呎單位 , 於09年買入 , 之後分別在2010 , 2011 和 2012 買入三個單位收租 . 我三個單位收租夠供四層樓有突 .
引用:
原帖由 pjbrown 於 2020-12-5 05:41 PM 發表

你係之前九個幾放個批?
係呀

引用:
原帖由 Lokering 於 2020-12-5 05:46 PM 發表

係呀
我本身係前一兩日入㗎, 你會什麼價位再入返?

引用:
原帖由 pjbrown 於 2020-12-5 05:47 PM 發表

我本身係前一兩日入㗎, 你會什麼價位再入返?
依家入左10手先

引用:
原帖由 Lokering 於 2020-12-5 05:48 PM 發表

依家入左10手先
如果跌到七蚊我會再入

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Lokering 於 2020-12-5 05:48 PM 發表

依家入左10手先
會唔會跌落$7,我諗有咁嘅可能

未有貨,觀察之中

回覆 引用 TOP

$7 第一手,6.5 加多2手,6 就買多3-5手. 楂住6-8萬股,等10樓上

不過短期6.5 樓下難!

回覆 引用 TOP

隨時收市,一野隊穿

回覆 引用 TOP

我65000估 8.31 🈶️息收 有咩好驚

回覆 引用 TOP

$6 先買 

19 $42.75 3988 $2.99 1038 $40 1099 $19.66 525 $1.42 1199 $5.16 6 $41.75 688 $15.18 3319 $37.75 2606 $37.85

回覆 引用 TOP

輸錢就垃圾, 

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]