• 瀏覽: 23,362
  • 回覆: 6
  • 追帖: 4
我前幾日$7,7 入咗希望一個月之後可以上返九蚊

我自住400'呎單位 , 於09年買入 , 之後分別在2010 , 2011 和 2012 買入三個單位收租 . 我三個單位收租夠供四層樓有突 .

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 noodle888 於 2020-12-9 10:07 AM 發表

明天就話5.8底,
後天就5.5底,
根本不斷尋底
你睇幾多錢入好?

我自住400'呎單位 , 於09年買入 , 之後分別在2010 , 2011 和 2012 買入三個單位收租 . 我三個單位收租夠供四層樓有突 .
引用:
原帖由 割C字 於 2020-12-9 12:51 PM 發表

你咪仲有一半貨架嘛, 睇過第二隻啦, 無謂晒時間係死一隻度
我死守, 你有冇走到呀?

引用:
原帖由 割C字 於 2020-12-9 01:22 PM 發表

未走, 貨唔多
我坐一兩年貨算呀

$6,5 •••••

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 割C字 於 2020-12-10 11:39 AM 發表

買完即坐, 舒服晒今次
師兄你走咗883又未?

引用:
原帖由 割C字 於 2020-12-10 11:43 AM 發表

做乜要走呀?
我也未走

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]