• 瀏覽: 7,156
  • 回覆: 37
  • 追帖: 2
  1. 同香港差唔多就得!起碼生活使費少,壓力細好多
  2. 一定要好過香港一倍以上,住千尺新樓,買新車代步,仔女讀名校
  3. 買棟別墅才三百萬,再買部百萬名車玩啦!賣咗香港間納米樓都夠做豪客有找
  4. 返大陸攪生意創業,商機處處,今日大彎區等如香港八十年代,富豪名人盡出,有的就是機會
  5. 留港好D,黃毒消亡,香港重光,機會好快又返來

你要多謝你的敵人!
他使你更強,更能忍耐
處事更精密,更識得關心別人
更了解自已,更不再犯錯!
個個有都有自己理想
點搵個標准出來

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 bbq323 於 2020-12-3 10:15 PM 發表

2. 一定要好過香港一倍以上,住千尺新樓,買新車代步,仔女讀名校
  3. 買棟別墅才三百萬,再買部百萬名車玩啦!賣咗香港間納米樓都夠做豪客有找
  4. 返大陸攪生意創業,商機處處,今日大彎區等如香港八十年代,富豪名人盡出,有的就是機會
你返大陸,我驚你比人歧視,大陸而家個個千萬身家。

回覆 引用 TOP

上面中山咁平租,你租住半年先啦

回覆 引用 TOP

冇工人姐姐,你買別墅?浴缸大啲都懶清潔,吾用都有污跡

自己開心

回覆 引用 TOP

健康、夠食夠住就幸福了

回覆 引用 TOP

你去D三綫城市百零萬買到別墅,幾皮野買國產suv,幾千蚊買60吋電視機,幾蚊一隻燒鴨髀,幾蚊一包煙

回覆 引用 TOP

如果選擇番大陸長住一定要戒咗按摩先,否則多多都唔夠。

引用:
原帖由 得閒看看 於 2020-12-7 11:34 AM 發表

如果選擇番大陸長住一定要戒咗按摩先,否則多多都唔夠。
按摩好平 你可充值

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 bbq323 於 2020-12-3 10:15 PM 發表

需要咩質素?香港生活好質素咩?人又多又迫,自私自利冇愛心,醒下啦!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kkhello 於 2020-12-4 02:22 PM 發表

冇工人姐姐,你買別墅?浴缸大啲都懶清潔,吾用都有污跡
點解決?

引用:

睇正版英超歐聯平過香港,住得有尊嚴,綠道公園多。有港大深圳醫院照住,隨時唔使關大把城市可以穿梭。每個城市都有好多濕地公園打雀龍友勁開心。新科技新生活。鄰居不冷淡。喜歡高端生活四季酒店,麗思卡頓,萬豪不缺,星巴克旗艦店多人喜愛。

引用:
原帖由 todayhomenet 於 2020-12-7 11:09 PM 發表

睇正版英超歐聯平過香港,住得有尊嚴,綠道公園多。有港大深圳醫院照住,隨時唔使關大把城市可以穿梭。每個城市都有好多濕地公園打雀龍友勁開心。新科技新生活。鄰居不冷淡。喜歡高端生活四季酒店,麗思卡頓,萬豪不缺,星巴克旗艦店多人喜愛。
南山 福田 正

回覆 引用 TOP

某陳年廣告已經有"軒屎"
「食得招積,住得舒適,遊得出色,旅遊超值」
😎

[ [ [ Work Hard, Play Hard ] ] ]

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]