• 瀏覽: 17,160
  • 回覆: 67
  • 追帖: 3
中國14億人口,財富收入唔會少過印度呱?

大家有冇同感?今期熱門新股第一隻京健開招,大部分人心態係等咪泡泡、月亮先考慮注碼,結果冇重注京健,而第二、第三隻相繼開招後,先醒覺原來最好的 曾經就在眼前⋯⋯只是冇好好珍惜過🤧

呢3隻新股令我回想起曾幾何時,有3條囡囡同我表白過,結果我一一拒絕,原先想好似某男明星咁食軟飯,所以我一直等⋯⋯等緊第四條囡囡,結果一年又一年,今年的我己年屆60,仍是孤身一人,青頭佬一名😞😞

馬後砲

投票項目 ( 單選 , 截止時間為 2020-12-10 08:33 PM ) 參與人數 74

1. 京健用左30%或樓下資金

7 (9.46%)

2. 京健用左40%資金

8 (10.81%)

3. 京健用左50%資金

7 (9.46%)

4. 京健用左60%資金

10 (13.51%)

5. 京健用左70%資金

8 (10.81%)

6. 京健用左80%資金

13 (17.57%)

7. 京健用左90%資金

11 (14.86%)

8. 京健用左接近100%資金

5 (6.76%)

9. 京健錯失冇孖到!

5 (6.76%)

我就咩都無諗。有食。食左先孖晒京西。點知之後。一隻差過一隻

引用:
原帖由 井底落漠鞋抽 於 2020-12-3 08:38 PM 發表

我就咩都無諗。有食。食左先孖晒京西。點知之後。一隻差過一隻
隻京西我都係最後一日先加注,可惜維持己晚🙈🙈 轉爆幾個戶口金額😞

馬後砲

回覆 引用 TOP

無辦法啦。可能泡泡。藍月又未咁差

隻死人藍月亮就一直等比如京東健康暗盤資金回流,又剛好同期沒有重磅IPO跟他搶資金。估值貴到離譜,資金又集中到藍月亮,營做出好像山泉水當時IPO的效果。本來一值都很期待,現在一股也不抽,垃圾

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 井底落漠鞋抽 於 2020-12-3 08:48 PM 發表

無辦法啦。可能泡泡。藍月又未咁差
本質唔差,但己俾渣干🤧

馬後砲

回覆 引用 TOP

我六成去左京東,三成去左泡泡,一成和鉑
樓主咁好魅力,有三位囡囡送上門,咁好
我從未有囡囡上門
已六十?看唔出
都未開盅未知64誰手

孖左6注b頭

京東健康 (6618) 暗盤市場有賣盤,HKD85 賣45,000股。招股價 70.58,賣出價高 20.43%。

岩岩喺牛牛啲文見到

引用:
原帖由 firsttimehere 於 2020-12-3 08:54 PM 發表

我六成去左京東,三成去左泡泡,一成和鉑
樓主咁好魅力,有三位囡囡送上門,咁好
我從未有囡囡上門
已六十?看唔出
都未開盅未知64誰手
你都好進取,下半部份當笑話睇下好啦  唔好當真😹

馬後砲

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ex6834 於 2020-12-3 08:54 PM 發表

孖左6注b頭
6b唔足以滿足我過程胃口😪

馬後砲
引用:
原帖由 安素 於 2020-12-3 09:00 PM 發表

京東健康 (6618) 暗盤市場有賣盤,HKD85 賣45,000股。招股價 70.58,賣出價高 20.43%。

岩岩喺牛牛啲文見到
20%  唔算多,心水價30%😹

馬後砲
我5成資金抽京健,你最多25歲

引用:
原帖由 cpwong1969 於 2020-12-3 09:03 PM 發表

我5成資金抽京健,你最多25歲
😝 股齡都多過10年啦,邊止25粹😞 5成😪

馬後砲

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 wongtai38 於 2020-12-3 09:03 PM 發表

20%  唔算多,心水價30%😹
希望有 師兄打算即食定揸?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]