• 瀏覽: 1,625
  • 回覆: 10
我係以一人申請,電郵已收到號碼例如71號,想問問係咪好似六合彩咁等1月時公佈10個號碼,10個號碼內唔見有71號即係收皮? 如見到中左71號但係排第9個號碼係咪即係都收得皮?

熱賣及精選
係,今年超額認購約62倍,goodluck

所有申請人會被隨機編入一百組中的其中一組,你的例子係第71組.一月公布的係呢一百組的揀樓先後次序,即排名第一的組別到排名一百的組別編號都會列出.由於你係單人組別,根據過往經驗,除非71組排第一位,否則你都無機會揀樓.

白表一人申請就算抽中首個號碼,亦只有15%機會能成功揀樓!

白表第一珠機會都好微 。。。
Good Luck

感謝大家回答 睇黎我都係等下年抽埋白居二

抽中第一個NUMBER都只係得一半機會左右.
所以應該話,唔中第一粒波就已經完左架啦。

引用:
原帖由 fwho 於 2020-12-2 12:21 PM 發表

抽中第一個NUMBER都只係得一半機會左右.
所以應該話,唔中第一粒波就已經完左架啦。
唔中第一粒波 但我如果中之後既沒 冇人要賣剩蔗既單位有冇機呢?

引用:
原帖由 IORICHAN 於 2020-12-2 10:33 AM 發表

唔中第一粒波 但我如果中之後既沒 冇人要賣剩蔗既單位有冇機呢?
白表既去到單人,已經差唔多係見單位就搶。。
唔存在有賣剩蔗。。
第一粒波尾段既單人,已經好似餓狗咁爭食架啦
如果你係綠表,就可能有機會既。

引用:
原帖由 fwho 於 2020-12-2 12:48 PM 發表

白表既去到單人,已經差唔多係見單位就搶。。
唔存在有賣剩蔗。。
第一粒波尾段既單人,已經好似餓狗咁爭食架啦
如果你係綠表,就可能有機會既。
講到尾即係一定要中第一粒波先有機會睇埋落去啦

引用:
原帖由 IORICHAN 於 2020-12-2 11:59 AM 發表

感謝大家回答 睇黎我都係等下年抽埋白居二
根本就要申請埋啦

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]