• 瀏覽: 12,324
  • 回覆: 64
  • 追帖: 2
樓下個保安同我講佢親人返大陸隔離 ,強制指定酒店隔離最低消費六千銀 1位

總之五毛同黃絲一類人 中國做既事五毛就話好好好 ,美國做嘅事黃絲就話好好好
300up x 14 + 100 x 14

回覆 引用 TOP

邊區酒店?我下月去珠海隔離

cheng
引用:
原帖由 華山2010 於 2020-12-1 03:46 PM 發表

邊區酒店?我下月去珠海隔離
我都要去珠海,去收樓,不過會係澳門隔離在先再過珠海。因為澳門人返澳門可享一次免費隔離,咁可以慳番6千蚊

引用:
原帖由 amypat 於 2020-12-1 17:22 發表

我都要去珠海,去收樓,不過會係澳門隔離在先再過珠海。因為澳門人返澳門可享一次免費隔離,咁可以慳番6千蚊
好似話珠海隔離酒店平的每晚190文食飯除外😜

cheng
引用:
原帖由 華山2010 於 2020-12-1 05:33 PM 發表

好似話珠海隔離酒店平的每晚190文食飯除外😜
食住都要成6千架

回覆 引用 TOP

食乜野飯要$100/日

我爺爺8歲就被美国人杀了 !! 中国专家證實, 14億人震惊 !
引用:
原帖由 amypat 於 2020-12-1 05:22 PM 發表

係政府指定酒店 沒有得揀酒店, 你最好收下風好

總之五毛同黃絲一類人 中國做既事五毛就話好好好 ,美國做嘅事黃絲就話好好好
差唔多包埋食

引用:
原帖由 amypat 於 2020-12-1 05:22 PM 發表

師兄請問有詳細資料嗎?澳門人回澳真的不用錢隔離?

引用:
原帖由 版煮報夢. 於 2020-12-1 08:49 PM 發表

係政府指定酒店 沒有得揀酒店, 你最好收下風好
當然無得揀啦,有得揀我自已俾番錢又點話呢。澳門離離去去都係果幾間隔離,都ok既,係上網唔多好,要自已解決啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 alipaopao 於 2020-12-1 10:40 PM 發表

師兄請問有詳細資料嗎?澳門人回澳真的不用錢隔離?
係,有一次免費。

回覆 引用 TOP

廢柴防疫將成本轉給普通市民,平民百姓要過關真慘。

我未見過有一個朝代, 會因為領袖身邊多左幾隻擦鞋狗而變得強大.
引用:
原帖由 唯真唯善 於 2020-12-1 10:54 PM 發表

廢柴防疫將成本轉給普通市民,平民百姓要過關真慘。
唔關事喎, 返唔返大陸係你自己選擇㗎喎

引用:
原帖由 版煮報夢. 於 2020-12-1 10:55 PM 發表

唔關事喎, 返唔返大陸係你自己選擇㗎喎
下,本來人人可過關既權利無左,咁可以向邊個問責? 唔係有問責官員既咩?

我未見過有一個朝代, 會因為領袖身邊多左幾隻擦鞋狗而變得強大.
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]