• 瀏覽: 4,803
  • 回覆: 35
  • 追帖: 3
兩日之間跌兩蚊,圖表派完敗給政治

入得未

分兩注, 第一注現價, 第二注七蚊左右

回覆 引用 TOP

入咗

回覆 引用 TOP

昨天已忍唔住入了…
7.5再忍唔住🤣

回覆 引用 TOP

我今日 7,5 和 7,7 入左

我自住400'呎單位 , 於09年買入 , 之後分別在2010 , 2011 和 2012 買入三個單位收租 . 我三個單位收租夠供四層樓有突 .

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 樓下枯燥的榴槤 於 2020-12-1 09:28 AM 發表

兩日之間跌兩蚊,圖表派完敗給政治
師兄有冇入貨呀?

我自住400'呎單位 , 於09年買入 , 之後分別在2010 , 2011 和 2012 買入三個單位收租 . 我三個單位收租夠供四層樓有突 .
引用:
原帖由 pjbrown 於 2020-12-1 10:26 AM 發表

師兄有冇入貨呀?
7.6 剛買左啦, 不過兩萬股, 睇下佢仲會唔會去到7蚊,
就買多兩萬股.

引用:
原帖由 樓下枯燥的榴槤 於 2020-12-1 10:33 AM 發表

7.6 剛買左啦, 不過兩萬股, 睇下佢仲會唔會去到7蚊,
就買多兩萬股.
我入左 10 萬股.平均價 $7,7 , 師兄目標睇幾多呀?$9 ?

搶貨牙

鄉土股神

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 sang0 於 2020-12-1 09:36 AM 發表

入得未
我想等7蚊先買,但好似已經跌唔落咁

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 pjbrown 於 2020-12-1 11:06 AM 發表

我入左 10 萬股.平均價 $7,7 , 師兄目標睇幾多呀?$9 ?
疫情始終會過去既, 至少兩日前個高位先啦

當然.. 政治野係要捱一陣..

引用:
原帖由 樓下枯燥的榴槤 於 2020-12-1 11:23 AM 發表

如果坐貨我估會坐大概一個月左右, 可能等特朗普任期完之後就會爆升

止蝕啦, 石油股有排唔掂

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 樓下枯燥的榴槤 於 2020-12-1 11:23 AM 發表

25/11. $9.50沽, 賺兩萬. 如到$7.50以下會買番, 無就算.

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]