• 瀏覽: 32,102
  • 回覆: 126
  • 追帖: 1
想問呢隻可以抽?邊間銀行有得孖?

熱賣及精選
集資額唔大,當回撥完50%公開夾埋都唔夠70000手...

泡泡貴左咁多,雖然B股呢排麻麻地,都試試諗下小注呢隻

引用:
原帖由 Hesperado 於 2020-11-28 08:26 AM 發表

集資額唔大,當回撥完50%公開夾埋都唔夠70000手...

泡泡貴左咁多,雖然B股呢排麻麻地,都試試諗下小注呢隻
泡泡 貨多佢3倍。
如果都系最高回撥50%
所以泡泡,可能會好搏D

特蟹兄有無指引?

引用:
原帖由 cowboy000852 於 2020-11-28 07:56 AM 發表

想問呢隻可以抽?邊間銀行有得孖?
那有咁快知

B仔股,怕怕!

引用:
原帖由 Cepa 於 2020-11-28 09:33 AM 發表

B仔股,怕怕!
邊個話B仔股呀?

引用:
原帖由 yellowcoke 於 2020-11-28 10:15 AM 發表

邊個話B仔股呀?
網上說
http://www.aastocks.com/tc/stocks/news/aafn-con/NOW.1059550/popular-news

有啲嘢明明以為可以得到嘅 但係始終都得唔到
有啲嘢喺千辛萬苦之後得到 又會覺得不外如是
與其係噉 倒不如擁有一份美麗嘅回憶
一個永恆嘅盼望 噉咪仲好
創始人兼CEO王勁松博士是一位有着中美背景的頂尖科學家,他是學術界和工業界的兩棲人才,先後擔任哈佛大學醫學院講師、風濕免疫科主治醫師,以及百時美施貴寶臨床項目的全球項目負責人。回國后還曾任國際超大型製藥企業賽諾菲的中國研發總裁及亞太轉化醫學負責人。

值得注意的是,和鉑醫藥為國內少數具有全人源抗體轉基因小鼠的幾家生物技術公司之一,此外還有藥明生物(OMT引進)、百奧賽圖等。在研發管線布局上,和鉑醫藥同時注重癌症與自身免疫病領域。在雙抗產品線方面,很多藥企採取CD3/TAA雙抗,一些藥企如天境生物重點採取4-1BB/TAA雙抗,和鉑醫藥的管線則同時布局了CD3/TAA和4-1BB/CD3雙抗。

目前和鉑醫藥的團隊中,至少有一半都是具有海外背景的科學家,兼備醫學、生物學等基礎科學的豐富知識,還在藥物研發與開發領域擁有出色的業績。和鉑醫藥同時擁有強大的科學顧問團,其中囊括了多名歐洲和美國的世界級頂尖科學家,他們可將實驗室的發現與臨床研究連接起來,以整體視角探索科學前沿和新藥發現。

有免疫及腫瘤免疫新藥研發, 可以大孖

全部都係廢話,新股永遠只睇氣氛

引用:
原帖由 rinilai 於 2020-11-28 11:27 AM 發表

全部都係廢話,新股永遠只睇氣氛
如果係細細粒股,唔睇氣氛, 睇炒家

引用:
原帖由 yellowcoke 於 2020-11-28 10:15 AM 發表

邊個話B仔股呀?
邊個話唔係B仔?

引用:

邊個話B仔股呀?
點解唔係b?

引用:

邊個話B仔股呀?
港交所

和鉑醫藥是次引入9位基石投資者,合共認購9200萬美元(約7.2億港元),當中包括貝萊德認購3000萬美元、HBM Healthcare認購1000萬美元、高瓴資本認購1000萬美元、Hudson Bay Capital認購1000萬美元、Octagon Investment認購1000萬美元、3W認購1000萬美元、Anian認購700萬美元、Legend Capital認購500萬美元、OrbiMed Fund認購500萬美元。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]