• 瀏覽: 3,865
  • 回覆: 46
熱賣及精選
放心一樣會清貨,反而擔心你自己上吾到車好過啦

點解唔係週六或日開賣?

引用:
原帖由 kokoboy 於 2020-11-23 08:22 PM 發表

點解唔係週六或日開賣?
食住星期三施政報告個勢

引用:
原帖由 sunday8999 於 2020-11-23 11:02 AM 發表

新世界及港鐵大圍站新盤柏傲莊II(柏傲莊第2期)即日再沽清396伙,柏傲莊II順勢即日第4號價單,涉及柏傲莊II315伙,包括20伙開放式、78伙一房、139伙兩房及78伙三房,實用面積由264至86
https://ps.hket.com/article/2809410?r=cpstna

3萬2蚊呎咁貴, 900萬買開放式, 比你10線滙聚都無用~
復活票去搶吧
咪又一q清晒

買家拎千萬出黎買, 人地搵到咁多錢,
你估智慧同分析能力會低過你?

雷神:
1. 騎功硬凈
2. 平衡力好
3. 走位靈活
4. 搶閘迅速
5. 應變能力強
6. 步速智慧高
痴線 傻仔先買

引用:
原帖由 跑步人生 於 2020-11-23 09:35 PM 發表

咪又一q清晒

買家拎千萬出黎買, 人地搵到咁多錢,
你估智慧同分析能力會低過你?
甘又未必既,當年浪翠園,個個拎幾百萬出黎,米一樣輸到PK

就算兩年前,排長龍17~19K買PY、嘉煕、雲滙,米一樣坐哂艇

不過farm第一轉真係抵買,一定賺硬

咁急星期四就賣
星期三施政報告一定有所動作

引用:
原帖由 funnyboy0913 於 2020-11-23 10:33 PM 發表

咁急星期四就賣
星期三施政報告一定有所動作
應該有放寬按揭8成按至2000萬

終於賣到三萬一呎

有無人接貨就見真章

引用:
原帖由 sunday8999 於 2020-11-23 11:02 AM 發表

新世界及港鐵大圍站新盤柏傲莊II(柏傲莊第2期)即日再沽清396伙,柏傲莊II順勢即日第4號價單,涉及柏傲莊II315伙,包括20伙開放式、78伙一房、139伙兩房及78伙三房,實用面積由264至86
https://ps.hket.com/article/2809410?r=cpstna

3萬2蚊呎咁貴, 900萬買開放式, 比你10線滙聚都無用~
復活票去搶吧
但之前一房都去到27000
呢個係連天台,多10零%,又唔係唔啱價

我作為好友,最後呢轉賣唔賣得曬唔重要,只要個間天台賣左,就31000蚊尺新界樓大圍創新高,你估二手業主揸住萬零蚊尺個班點睇

提示:支持鍵盤翻頁左 右