• 瀏覽: 11,893
  • 回覆: 79
最近同朋友傾開柏傲莊
朋友話佢最大吸引力係AA話項目基座有K11 Musea最新系列的商場
我之後同佢解釋返絕對唔會係,
因為早在項目投標時,新世界選擇放棄商場部份,基座商場只會係如The Lohas的MTR mall.

原來真係好多人都被AA欺騙了!

引用:
原帖由 海邊笨拙的榴槤 於 2020-11-22 11:09 AM 發表

最近同朋友傾開柏傲莊
朋友話佢最大吸引力係AA話項目基座有K11 Musea最新系列的商場
因為早在項目投標時,新世界選擇放棄商場部份,基座商場只會係如The Lohas的MTR mall.

其中一個誤導買家的AA post

引用:
原帖由 海邊笨拙的榴槤 於 2020-11-22 11:12 AM 發表

其中一個誤導買家的AA post
得罪左aa tim

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 海邊笨拙的榴槤 於 2020-11-22 11:09 AM 發表

最近同朋友傾開柏傲莊

aa 不停咁豬我

好驚AA同呢啲人講,屎食得嘅。。。
AA講乜有AA自由,邊啲可信,邊啲唔可信,要自己去發掘。。。全信AA只會自己捉蟲

回覆 引用 TOP

K11 系商場幾時變左賣點? 我唔會加錢for this

垃圾aa

得70萬呎,airside都大過佢,又冇崇光,又冇新地打做

引用:
原帖由 最緊要有米2 於 2020-11-22 03:21 PM 發表

得70萬呎,airside都大過佢,又冇崇光,又冇新地打做
同啟德AA一樣無限吹大

回覆 引用 TOP

引用:

最近同朋友傾開柏傲莊

MTR仲好過新世界啦, AA傻仔左

70萬尺已大過青衣城...
住宅求民生商場,搞個K11 Musea出黎做乜...

回覆 引用 TOP

我之前住九龍站,樓下elements 完全解決唔到我日常需要

如果柏傲莊下邊係K11 musea咁樣
相信好多人會覺得不便多過高興

引用:
原帖由 明日冰凍的樓奴 於 2020-11-22 03:56 PM 發表

MTR仲好過新世界啦, AA傻仔左
康城好靚咩

引用:
原帖由 a200 於 2020-11-22 04:04 PM 發表

我之前住九龍站,樓下elements 完全解決唔到我日常需要

如果柏傲莊下邊係K11 musea咁樣
相信好多人會覺得不便多過高興
乜圓方唔係有間超市ThreeSixty咩?!

呢個係每一個香港人都應該要思考o既問題:

香港可以冇壹傳媒;
定係可以冇TVB?

(改編自電影"寒戰"對白)
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]