• 瀏覽: 6,820
  • 回覆: 53
所以我之前講依隻野死好多人
死GE唔係抽個堆 反而係接貨個堆
個個愈跌愈買 依加隻野大戶應該散晒
D貨係晒散戶到 你話之後點走

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 MadMan 於 2020-10-30 04:14 PM 發表

九成係佢啦,佢肯24蚊ipo加碼做基石,點解唔見佢呢幾日出黎增持?
屈機,佢原本d股成本可能幾豪子,無人知

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Derek333 於 2020-10-30 04:11 PM 發表

我估貨源差唔多歸邊, 買貨既都應該係D散戶買少少當買大細..
隻開拓都有彈下呀跌到PK都會..
係成個b仔板塊死,板塊彈,佢咪彈下lor

引用:
原帖由 Derek333 於 2020-10-30 04:00 PM 發表

頂佢, 我就睇佢跌到幾時, 仲有幾多可以跌?
股唔同實物。跌到一先。重可以百合一再跌過。

Someone is sitting in the shade today because someone planted a tree a long time ago.  

If you don't find a way to make money while you sleep, you will work until you die.   

Never test the depth of river with both the feet.  - Warren Buffett

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 雨中巨額牛牛 於 2020-10-30 04:15 PM 發表

親生仔都唔放過
無人性架

回覆 引用 TOP

上市前幾期溶脂,自己查吓大戶幾$入貨就G。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 alanlee818 於 2020-10-30 04:25 PM 發表

係成個b仔板塊死,板塊彈,佢咪彈下lor
星期一個隻 藥明巨鑊 真係 巨鑊啦

凡人總算三生有幸誕生,有果總配合有因,人間天生多不幸,人偏偏可以學習勇敢,如終結總可有幸再生,再生可遠望更深,慢慢學習半世,慢慢思考半生 ...
原來係老千股

回覆 引用 TOP

最大嗰隻穿招股價先至何其壯觀

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ECMM2 於 2020-10-30 04:35 PM 發表

星期一個隻 藥明巨鑊 真係 巨鑊啦
我都有小注,希望無事

回覆 引用 TOP

我今日中午20.3入左少少
以為系低位。
點知,收市見到,禁概死款。

低位多數7-8元

唔到絕境,你唔會積極奮鬥,所以先設想已到絕境!
唔到死前,你唔會馬上行動,所以先設想已到死期!
成功失敗,不完全由自己決定,但你可以行動,去改運變命!

回覆 引用 TOP

呃錢

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 tony101010 於 2020-10-30 06:01 PM 發表

我今日中午20.3入左少少
以為系低位。
點知,收市見到,禁概死款。
勇士

引用:
原帖由 加藤玲奈子 於 2020-10-30 06:57 PM 發表

勇士
有幾勇呀,買左幾萬蚊。
上落2,3千。。
星期一反彈少少,輸少D,未走羅。。
又唔會輸到破產。。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]