• 瀏覽: 3,233
  • 回覆: 21
早兩日聽AA講, 話而家個價好抵買, 百零萬有別野
各位CHING點睇??

熱賣及精選
引用:
原帖由 wagorwifu 於 2020-10-28 04:49 PM 發表

早兩日聽AA講, 話而家個價好抵買, 百零萬有別野
各位CHING點睇??
投資定自住?

引用:
原帖由 2016hk 於 2020-10-28 07:43 PM 發表

投資定自住?
投資角度

碧海銀湖別墅環境贏晒,又有溫泉入戶真係幾得,渡假或退休養生真係一流!

引用:
原帖由 Jordantp 於 2020-10-28 11:41 PM 發表

碧海銀湖別墅環境贏晒,又有溫泉入戶真係幾得,渡假或退休養生真係一流!
我一睇個航拍真係呆左,四周圍都係荒地,死左都無人知。

[img]總版規
[五] 嚴禁使用過大或不雅成份的簽名或頭像圖片
內容必須合乎上述四項規則之標準,頭像圖片圖檔 File Size 不可大於 250KB , 而簽名圖片圖檔 File Size 的總和不可大於 512KB ,圖片加文字同樣以此標準計算,
違者會交由管理員或超級版主刪除個人簽名檔,警告無效或張貼不雅成份的圖片或文字,會即時禁訪不作通知。[/img]
引用:
原帖由 王幼稚 於 2020-10-29 12:20 AM 發表

我一睇個航拍真係呆左,四周圍都係荒地,死左都無人知。
每個市都有黃金地段

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 wagorwifu 於 2020-10-28 10:42 PM 發表

投資角度
早兩年前就抵買,而家已偏貴

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Jordantp 於 2020-10-28 11:41 PM 發表

別野入門又真係好似得佢,其他區要貴成倍

回覆 引用 TOP

我覺得若果接受到海泉灣高攔港一帶,倒不如考慮下這處的別墅,位置大若差唔多。別墅又真係幾吸引!

引用:
原帖由 Jordantp 於 2020-10-29 08:58 AM 發表

我覺得若果接受到海泉灣高攔港一帶,倒不如考慮下這處的別墅,位置大若差唔多。別墅又真係幾吸引!
有咩好介紹

回覆 引用 TOP

我講嘅係碧海銀湖溫泉別墅,求其搵條視頻大家參考下!
唔使成日返香港又喜愛大自然就啱晒啦!
https://www.youtube.com/watch?v=3zEulPv2UDg

引用:
原帖由 Jordantp 於 2020-10-29 03:02 PM 發表

我講嘅係碧海銀湖溫泉別墅,求其搵條視頻大家參考下!
唔使成日返香港又喜愛大自然就啱晒啦!
https://www.youtube.com/watch?v=3zEulPv2UDg
係喎,啱哂D保育癖去住,唔好係度阻住哂香港發展!

回覆 引用 TOP

咸魚白菜各有所好。喜歡兩地住下,純係個人選擇。

回覆 引用 TOP

我以前住蓬江區竹排街,住左16年

無論投資自住都冇乜價值,當地人口少得好緊要,首先出生率暴跌,然後人口外流,後生去曬廣州深圳珠海香港澳門,美國加拿大澳州新西蘭

我喺竹排街有個50平方米的唐樓單位,1988或1989年落成,公證處同行政服務中心估價12萬人民幣,你計計

當地面積係香港10倍,人口係香港10份之1

仲未計當地多平地,少山,基本上我記得如果市區係得白水帶同圭峰山有山,其它地方基本平地,踩單車唔駛轉波,變速,一個波走勻全市。香港週圍都係山

大陸政府醒,禁止開發農村土地,宅基房宅基地不得買賣,否則,鄉村咁多地,真係推冧個市

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]