• 瀏覽: 2,079
  • 回覆: 10
係上面的可以坐地鐵去海邊睇下,自住一流,4,5千蚊一呎向南海景,蘇州過後無艇搭。

回覆 引用 TOP

卡拉發布了一篇小紅書筆記,快來看吧!😆 ZkZW0TDakX7GLSL 😆 http://xhslink.com/SV6FN,複製本條信息,打開【小紅書】App查看精彩內容!

我未見過有一個朝代, 會因為領袖身邊多左幾隻擦鞋狗而變得強大.

回覆 引用 TOP

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 愛你就是害你 於 2020-10-28 03:43 PM 發表

影片
你小心呀,哩度唔比講深圳東利好消息架,剩係可以講深圳東點左穴唔比升。

我未見過有一個朝代, 會因為領袖身邊多左幾隻擦鞋狗而變得強大.
引用:
原帖由 唯真唯善 於 2020-10-28 04:57 PM 發表

你小心呀,哩度唔比講深圳東利好消息架,剩係可以講深圳東點左穴唔比升。
自住梗係深圳東正啦,平南山一半,同價錢住大一倍唔好?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 唯真唯善 於 2020-10-28 04:57 PM 發表

上次tbb 講大灣區,講到東莞交兩年社保可以買第2層

咁深圳呢? 可以查詢邊個部門?

回覆 引用 TOP

引用:

我現在無收入, 可以用香港樓個租金收入, 去做國內樓按揭嗎?

引用:
原帖由 真灰大樹 於 2020-11-5 09:46 PM 發表

我現在無收入, 可以用香港樓個租金收入, 去做國內樓按揭嗎?
你可以問下深圳恆生銀行得唔得

引用:
原帖由 唯真唯善 於 2020-11-5 09:57 PM 發表

你可以問下深圳恆生銀行得唔得
咁邊個國內機構查到, 深圳係咪學東莞可以買兩套

引用:
原帖由 真灰大樹 於 2020-11-5 10:00 PM 發表

咁邊個國內機構查到, 深圳係咪學東莞可以買兩套
深圳拿香港身份證買一套

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]