• 瀏覽: 33,012
  • 回覆: 112
  • 追帖: 2
引用:
原帖由 一個中國人! 於 2020-10-28 08:02 AM 發表

李+x都喺新移民
舊移民

回覆 引用 TOP

樓主,呢D咁低能無知的文章就唔好信啦。就算股價真係跌9成,但你唔知李生在赫斯基項目上攞咗幾多著數嘛。枱下發生咩事只有當事人才知

回覆 引用 TOP

曱甴王

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 版煮報夢. 於 2020-10-28 06:58 AM 發表

係咪打算英國搞個又一城
可能李生想得完美, 配合英國更改港人BNO政策, 以為好似之前英國自己估計有50萬港人移居, 帶埋錢幫助英國經濟復甦, 物業投資或自住自然係港人必然之選。 但理想很完美, 現實可能會好骨感。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Iamshameless 於 2020-10-28 07:42 AM 發表

其實同超人一樣,喺地球威猛,在氪氣星卻廢掉,超人脫離合適土壤就只是凡人,佢喺香港同江澤民年代嘅大陸,因政府放縱佢,佢確識玩遊戲規則識賺盡,但一去到規管嚴嘅地方,佢就打回原型,講真,在白人優先嘅環境,幾時要收割就當然揾唐人喇,佢入共濟會d仔入晒加籍再在香港做埋黃C,在白人眼中佢地仍係黃皮肉豬,黎天王話齋,佢以為係核心嘅內圍,原來只係核心嘅外圍.
師兄説得非常透徹👍🏻
李+ x成 輸九成🎉🎉🎉

回覆 引用 TOP

李嘉誠呢隻曱甴有份貪,跟江澤民勾結,低價在北京買地,家下扮晒野,反中亂港正人渣

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Iamshameless 於 2020-10-28 07:42 AM 發表

其實同超人一樣,喺地球威猛,在氪氣星卻廢掉,超人脫離合適土壤就只是凡人,佢喺香港同江澤民年代嘅大陸,因政府放縱佢,佢確識玩遊戲規則識賺盡,但一去到規管嚴嘅地方,佢就打回原型,講真,在白人優先嘅環境,幾時要收割就當然揾唐人喇,佢入共濟會d仔入晒加籍再在香港做埋黃C,在白人眼中佢地仍係黃皮肉豬,黎天王話齋,佢以為係核心嘅內圍,原來只係核心嘅外圍.
佢最成功係作為一個貪腐制度下既得利益者,一個官商勾結表表者,一個地產霸權既皇者,一個社會不公義既製造者,居然吸引到一班小曱甴既支持。

吾提李+城因為呢間公司同中央結怨?

回覆 引用 TOP

李生就算輸撚晒都係輸散紙,樓主酸撚到冇仔生喇

引用:

係講得無錯嘅。但點解仲咁多大陸有錢佬要走資過外國搞到大陸要實行外匯管制?自己諗下

李氏力場持續

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 古斯塔夫二世 於 2020-10-28 06:32 AM 發表

條link content farm黎

愛國五毛又寫批鬥港人文章
傻甴曱咁快跳出黎戶主佢都唔會分返d比你架喎,咁你唯有繼續係屎坑食屎吧啦

引用:
原帖由 einmal 於 2020-10-28 08:47 AM 發表

係講得無錯嘅。但點解仲咁多大陸有錢佬要走資過外國搞到大陸要實行外匯管制?自己諗下
點解20萬日本人要留係上海,要求中國俾居留權,而唔留係日本,或者移民去美國、英國,你又自己諗下

引用:
原帖由 siuwenzi 於 2020-10-28 08:55 AM 發表

傻甴曱咁快跳出黎戶主佢都唔會分返d比你架喎,咁你唯有繼續係屎坑食屎吧啦
好中意睇今日頭條的毛毛毛毛毛

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 一個中國人! 於 2020-10-28 08:02 AM 發表

李+x都喺新移民
李嘉誠住滿香港七年未啊?
會唔會去申請公屋,搶公屋。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]