• 瀏覽: 32,868
  • 回覆: 112
  • 追帖: 2
李生個名早已經臭哂了,中國需要他時只會跑,為了自己幾間舖就企在黑暴後面做幫手😑

賣左都好,條油管過唔到尾各,中加關如鳩似柒,啲油留反自己煮菜🤔🤔

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kks668 於 2020-10-28 11:28 AM 發表

李生個名早已經臭哂了,中國需要他時只會跑,為了自己幾間舖就企在黑暴後面做幫手😑
無間道遊戲,圈外人好難明,咁撚親共嘅話,佢 d 野一早比白狗族封撚晒啦,點樣可以曲線幫華為?不過最後都係白狗政治贏九晒

引用:
原帖由 台風變態的樓盤 於 2020-10-28 11:36 AM 發表

無間道遊戲,圈外人好難明,咁撚親共嘅話,佢 d 野一早比白狗族封撚晒啦,點樣可以曲線幫華為?不過最後都係白狗政治贏九晒
無間道?一車車物資送入去理工畀黑暴分享,呢啲叫推手就真。

回覆 引用 TOP

佢去英國加拿大, 今年應該食晒蕉.

附件

gdq 2020 q2.jpg(27.14 KB)

2020-10-28 11:44 AM

gdq 2020 q2.jpg

香港及台灣的失智症患者,在輪子恨國黨人物及美資綠媒長期洗腦下, 每天接收無數的假新聞及各種無中生有既陰謀論, 產生了一種叫皈依者狂熱的病態, 逐漸失去對是非的基本判斷力。

回覆 引用 TOP

窮L bullshit

回覆 引用 TOP

兩個仔無史忽

回覆 引用 TOP

尼條冚家產吸盡香港人的血

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 古斯塔夫二世 於 2020-10-28 07:32 AM 發表

條link content farm黎

愛國五毛又寫批鬥港人文章
d文筆睇得出完全係好似以前d blog咁寫d批鬥文,睇左一陣已知唔係d咩大媒體既文

不過有部係係事實黎既例如個交同d數據,但其他都係作者個人認為

呢d內容農場自上年社運之後偏地開花,嚴重反中果d最鐘意睇

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kingprawn 於 2020-10-28 07:36 AM 發表

投資30幾億,現在值200幾億,唔明輸乜?
明眼人

回覆 引用 TOP

老千

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 einmal 於 2020-10-28 08:47 AM 發表

係講得無錯嘅。但點解仲咁多大陸有錢佬要走資過外國搞到大陸要實行外匯管制?自己諗下
在大陸49年後從沒有外匯自由過,何來外匯
管制?

回覆 引用 TOP

一班Ⅹ哥die hard fans 死咗去邊?
Zoom 夠佢包底未?
佢哋心目中嘅乜神物,一離開香港揾死就 ...

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 NeverEverBetter 於 2020-10-28 09:11 AM 發表

富不過三代
香港最大果浸經濟起飛都比佢食晒,夠佢成家豪洗幾代。

引用:
原帖由 加藤玲奈子 於 2020-10-28 07:10 AM 發表

輸九成
QQ第日都會跌9成

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]