• 瀏覽: 32,847
  • 回覆: 112
  • 追帖: 2
引用:
原帖由 古斯塔夫二世 於 2020-10-28 07:32 AM 發表

條link content farm黎

愛國五毛又寫批鬥港人文章
曱甴, 你老母有冇毛

我支持香港警察,你們可以打我了!

回覆 引用 TOP

富不過三代

引用:
原帖由 加藤玲奈子 於 2020-10-28 07:10 AM 發表

輸九成
對一個未輸過的集團講這種廢話,乃XX慣技。

我們一直維護的文明、法治、公義、民主、廉潔、良知、秩序、衛生、安全、平等、和最珍貴的自由,漸漸的,不見了。如果我們沉默逃避,得過且過,很快,連自己也不見了。。。。。。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kingprawn 於 2020-10-28 07:36 AM 發表

投資30幾億,現在值200幾億,唔明輸乜?
我都想問輸個位係邊

回覆 引用 TOP

不如發表埋誠誠係英國點樣蝕到PK

回覆 引用 TOP

曱甴王想走.....

回覆 引用 TOP

857都跌9成啦

回覆 引用 TOP

佢而家身家仲可以食到九世,你吹咩😙😙

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 古斯塔夫二世 於 2020-10-28 07:32 AM 發表

唔係邊有咁多笑料呢.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Iamshameless 於 2020-10-28 07:42 AM 發表

其實同超人一樣,喺地球威猛,在氪氣星卻廢掉,超人脫離合適土壤就只是凡人,佢喺香港同江澤民年代嘅大陸,因政府放縱佢,佢確識玩遊戲規則識賺盡,但一去到規管嚴嘅地方,佢就打回原型,講真,在白人優先嘅環境,幾時要收割就當然搵唐人喇,佢入共濟會d仔入晒加籍再在香港做埋黃C,在白人眼中佢地仍係黃皮肉豬,黎天王話齋,佢以為係核心嘅內圍,原來只係核心嘅外圍.

回覆 引用 TOP

開採油砂方法破壞環境。 而且開採成本很高。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 einmal 於 2020-10-28 08:47 AM 發表

係講得無錯嘅。但點解仲咁多大陸有錢佬要走資過外國搞到大陸要實行外匯管制?自己諗下
點解apple死系大陸投資整 i 瘋,點解特斯垃電動車死係上海投資新厰房,點解老牌哈利關了美厰房,死都要去大陸開厰?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 古斯塔夫二世 於 2020-10-28 07:32 發表

暴徒曱甴走佬外角,窮到要做G,真係唔抵可憐!

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]