• 瀏覽: 11,282
  • 回覆: 153
  • 追帖: 3
斬?

熱賣及精選
信國家
抽螞蟻
賺爆廠

Disclaimer
The information is for reference only. Any information does not constitute advice. You should seek independent legal advice before taking action.
引用:
原帖由 comebaby7447 於 2020-10-27 03:36 PM 發表

信國家
抽螞蟻
賺爆廠
咁信你抽一手玩下

回覆 引用 TOP

玩呢啲股,最緊要問自己,這間公司最壞的情況是否已過?

如果過咗。點解唔俾啲耐性呢?

引用:
原帖由 新手助人協會 於 2020-10-27 03:49 PM 發表

玩呢啲股,最緊要問自己,這間公司最壞的情況是否已過?
有咩高見?

引用:
原帖由 炎夏懷舊的流彈 於 2020-10-27 03:50 PM 發表

有咩高見?
我自己都有貨。
再坐一會吧

引用:
原帖由 新手助人協會 於 2020-10-27 03:53 PM 發表

我自己都有貨。
再坐一會吧
你咩位入

巴巴學人地APPLE 拆完再拆(ANT ).....拆上拆引散戶同投資者入局......初段開市會升俾你地睇令投資者放心........之後某一天夜晚開始做野散貨"搬家落佢地自己口袋.....之後.....由升到你唔信到跌到你唔信....永遠低處未見底......... 金融風暴往往就這樣.....08年如是.....現在亦如是.....講完~~

引用:
原帖由 炎夏懷舊的流彈 於 2020-10-27 03:53 PM 發表

你咩位入

引用:
原帖由 新手助人協會 於 2020-10-27 03:58 PM 發表

你幾時買?我買完上過62元無走

驚條毛咩

引用:
原帖由 西部宇宙的香蕉 於 2020-10-27 04:02 PM 發表

驚條毛咩
驚到無毛😆你都有貨?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 炎夏懷舊的流彈 於 2020-10-27 04:00 PM 發表

你幾時買?我買完上過62元無走
年頭買落的。上次彈應該要走人。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 阿卡斯 於 2020-10-27 03:54 PM 發表

巴巴學人地APPLE 拆完再拆(ANT ).....拆上拆引散戶同投資者入局......初段開市會升俾你地睇令投資者放心........之後某一天夜晚開始做野散貨"搬家落佢地自己口袋.....之後.....由升到你唔信到跌到你唔信....永遠低處未見底......... 金融風暴往往就這樣..... ...
劇本你寫

回覆 引用 TOP

我都63唔知點好

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]