• 瀏覽: 35,652
  • 回覆: 138
  • 追帖: 5
一手雖得$4040,升5~10%左右大家收貨嗎?

馬後砲
睇黎點抽都無肉食。留錢玩榮記?

B組 照去

引用:
原帖由 井底落漠鞋抽 於 2020-10-26 08:14 PM 發表

睇黎點抽都無肉食。留錢玩榮記?
一手咁細金額⋯⋯隻野又咁大隻,一開未必爆升好多,怕冇額,有得孖時隊6成資金,再留4成密切留意榮昌消息

馬後砲
又黎玩撞? 榮昌

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 wongtai38 於 2020-10-26 08:17 PM 發表

一手咁細金額⋯⋯隻野又咁大隻,一開未必爆升好多,怕冇額,有得孖時隊6成資金,再留4成密切留意榮昌消息
孖又好。唔孖又好。今次最賺一定銀行同卷行

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 哈囉嗲哋 於 2020-10-26 08:16 PM 發表

B組 照去
B組又係爆得勁,基金、大戶、95/975、甚至更98孖 資金要上b組又係好易

馬後砲
明明可以幾萬蚊一手,點解一手先4千蚊,目的係要人人有份,永不落空嗎?皆大歡喜🤩🤩🤩(咪話唔提醒你,借孖展抽睇路呀😂😂😂

引用:
原帖由 胡三刀 於 2020-10-26 08:20 PM 發表

明明可以幾萬蚊一手,點解一手先4千蚊,目的係要人人有份,永不落空嗎?皆大歡喜🤩🤩🤩(咪話唔提醒你,借孖展抽睇路呀😂😂😂
咁玩法  1人1手不是夢🤣

馬後砲
引用:
原帖由 wongtai38 於 2020-10-26 08:19 PM 發表

B組又係爆得勁,基金、大戶、95/975、甚至更98孖 資金要上b組又係好易
好失望....大C 點攪呀?

引用:
原帖由 wongtai38 於 2020-10-26 08:22 PM 發表

咁玩法  1人1手不是夢🤣
我都覺得會1人1手, 榮昌唔知幾時招呢....

分得這麼細,人人永不落空,一定一堆估出的,說不定只能賺5%甚至平手==

抽來玩算,大手allin說不定還賠息==

引用:
原帖由 wongtai38 於 2020-10-26 08:19 PM 發表

A組 比一手檔食晒
A尾 就慘了

引用:
原帖由 家無心 於 2020-10-26 08:22 PM 發表

好失望....大C 點攪呀?
除左講句失敗⋯⋯暫時諗唔到其他了

馬後砲

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 家無心 於 2020-10-26 08:23 PM 發表

我都覺得會1人1手, 榮昌唔知幾時招呢....
最好撞撞佢啦,如果姚明資金 博到榮昌就正,一注資金 當兩隻玩,到時孖螞蟻個班得個睇字🤣

馬後砲

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]