• 瀏覽: 26,940
  • 回覆: 418
  • 追帖: 1
如果以後中國稀土出口不能用於供應美國使用的產品.
到時唔知邊個死得慘D.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 落漠大灰狼 於 2020-10-26 05:47 PM 發表

估計5至10年內會超越, 北斗是ㄧ個例子.
高純度氟化氫、光刻膠和氟化聚醯胺
呢三樣過多一百年都係做吾到
中國喺呢方面全無基礎

你美狗打壓,中國仲有好多皇牌未出反制,其中美狗個太空站就快夠期報廢,早年跪求中國共用中國太空站,呢獲中共睇透了,一定吾比美狗共享,睇黎美狗沒落,無太空站用等同盲和跛,美狗等滅國。

引用:
原帖由 甩轆 於 2020-10-26 05:52 PM 發表

你美狗打壓,中國仲有好多皇牌未出反制,其中美狗個太空站就快夠期報廢,早年跪求中國共用中國太空站,呢獲中共睇透了,一定吾比美狗共享,睇黎美狗沒落,無太空站用等同盲和跛,美狗等滅國。
YOU ARE FAKE NEWS

5G,高鐵又唔係咩高科技野,點解美國做唔到嘅呢?仲要日日都塞車嘅

引用:
原帖由 eos888 於 2020-10-26 05:57 PM 發表

5G,高鐵又唔係咩高科技野,點解美國做唔到嘅呢?仲要日日都塞車嘅
美國有5G晶片, 中國有嗎?

中國全力研發,我相信今日落後一些,明天唔駛比人揸住條頸,中國華為加油

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 good103 於 2020-10-26 04:59 PM 發表

得左先講啦!未得就是先吹到天花龍凰,咁就係車天車地車大炮!
c 兄 我buy 你
真係要同d黃人講 成日話制裁 又話全世界圍攻中國 又話中共會滅亡 都吹左好耐 吹到天花龍鳳
點知愈吹愈強  佢地真係要好似你咁既態度 做到喇先出黎講 唔好再文宣煽動 周圍散播仇視言論 為反而反🥰

引用:
原帖由 good103 於 2020-10-26 04:46 PM 發表

咁易做得到就唔洗買啦
裹屍袋都容易做,美國都keep住向中國買

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 larry64 於 2020-10-26 06:00 PM 發表

美國有5G晶片, 中國有嗎?
有5G晶片都做唔到咁奇怪嘅

引用:
原帖由 larry64 於 2020-10-26 04:06 PM 發表

https://www.chainnews.com/zh-hant/articles/327459932997.htm
美國商務部工業安全局(BIS)在其官方網站發文表示,將對六項新興技術添加到《出口管理條例》(EAR)的商務管部管制清單(CCL)中。本次新上榜商業管制清單的六項新興技術爲……
https://img.chainnews.com/material/images/ade1a0813822b7f03ec2e5b361e2c8ae.jpg-article ...
中國要努力💪加油💪

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 eos888 於 2020-10-26 06:01 PM 發表

有5G晶片都做唔到咁奇怪嘅
蘋果出咗5G手機啦,
你訓咗吾知呀

引用:
原帖由 larry64 於 2020-10-26 06:02 PM 發表

蘋果出咗5G手機啦,
你訓咗吾知呀
你搵吓5唔知晶片同邊間公司買嘅仲有蘋果衛星導航用北斗喎🤣🤣

引用:
原帖由 larry64 於 2020-10-26 05:55 PM 發表

YOU ARE FAKE NEWS
你真吾知定假吾知,不利美國消息吾好扮吾知扮睇吾到!
https://www.gvm.com.tw/article/74841

引用:
原帖由 要學懂感恩 於 2020-10-26 06:00 PM 發表

c 兄 我buy 你
真係要同d黃人講 成日話制裁 又話全世界圍攻中國 又話中共會滅亡 都吹左好耐 吹到天花龍鳳
點知愈吹愈強  佢地真係要好似你咁既態度 做到喇先出黎講 唔好再文宣煽動 周圍散播仇視言論 為反而反🥰
唔好九唔搭八文不對題!

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]