• 瀏覽: 18,115
  • 回覆: 181
  • 追帖: 1
本人好少會叫人抽新盤, 今次例外.

讚:
1. 路勁, 不過不失, 唔會好差.
2. 近元朗MTR
3. 唔納米, 有一間大房, 住得人唔失禮
4. 光廁
5. 堅係平
6. R埋AA回佣
7. 大陸學生租務大
8. 大房有獨立𨋢

彈:
無乜彈

update:
恭喜有板友睇完此post 後已準備買💪

路勁全新樓10分鐘到地鐵站, 有房有露台非納米, 邊有得輸!

熱賣及精選
引用:
原帖由 edwwin 於 2020-10-25 02:37 PM 發表

讚:
2. 近元朗MTR
4. 光廁
5. 堅係平
6. R埋AA回佣
7. 大陸學生租務大
8. 大房有獨立𨋢

彈:
無乜彈

update:

路勁全新樓10分鐘到地鐵站, 有房有露台非納米, 邊有得輸!
頌崴姐又買山水盈

http://paper.wenweipo.com/2020/05/22/FI2005220004.htm

本港新冠疫情紓緩,各區新盤踏入5月蜂擁登場,進一步推高樓市氣氛。路勁地產旗下元朗錦田北山水盈吸引不少換樓客青睞,中原地產元朗區高級區域營業經理蕭頌崴亦被吸引,日前斥資近1,200萬元購入一夥套3房連儲物套房單位升級換樓。

蕭頌崴笑言,該盤開售以來,自己已協助不少買家入市,最終連他也被項目吸引,決定換樓升級。項目擁3.5米特高樓底,內櫳寬闊實用,可為小孩提供充裕走動玩耍空間,而且外望山、河雙景寬廣景致。區內相若面積單位樓價動輒1,500萬元起步,該盤價錢實屬低水。

他還指,該區屬名人聚居地,加上挾北環線等發展,對後市充滿信心。

引用:
原帖由 edwwin 於 2020-10-25 02:39 PM 發表

頌崴姐又買山水盈

http://paper.wenweipo.com/2020/05/22/FI2005220004.htm

本港新冠疫情紓緩,各區新盤踏入5月蜂擁登場,進一步推高樓市氣氛。路勁地產旗下元朗錦田北山水盈吸引不少換樓客青睞,中原地產元朗區高級區域營業經理蕭頌崴亦被吸引,日前斥資近1,200萬元購入一夥套3房連儲物套房單位升級換樓。

蕭頌崴笑言,該盤開售以來,自己已協助不少買家 ...
頌崴姐入巿,Jon 哥入唔入市?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 edwwin 於 2020-10-25 02:37 PM 發表

讚:
2. 近元朗MTR
4. 光廁
5. 堅係平
6. R埋AA回佣
7. 大陸學生租務大
8. 大房有獨立𨋢

彈:
無乜彈

update:

@cleverppl

平過,交通方便過珺瓏灣,帝御?

回覆 引用 TOP

行十分鐘?   很抵

有二按嗎

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 巴士深情的獅 於 2020-10-25 02:59 PM 發表

行十分鐘?   很抵
有無得行

咁都叫近鐵路站?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 edwwin 於 2020-10-25 03:45 PM 發表

有無得行
行到呀, 我有park yoho行去元朗市中心都係約25分鐘

山水行多久?   如果行唔到,  甘不如買世宙算啦!  

買咩山水盈搞死自己,  out of nowhere with nothing

引用:
原帖由 巴士深情的獅 於 2020-10-25 04:52 PM 發表

山水行多久?   如果行唔到,  甘不如買世宙算啦!  

買咩山水盈搞死自己,  out of nowhere with nothing
Park yoho離山水盈隔條紅毛橋, 咁應該約20分鐘行到去元朗市中心

引用:
原帖由 CupidHong 於 2020-10-25 04:59 PM 發表

Park yoho離山水盈隔條紅毛橋, 咁應該約20分鐘行到去元朗市中心
Ok  如果11000 都ok  13000  not ok

回覆 引用 TOP

$11000冇可能啦, 呢個應該係開盤價

回覆 引用 TOP

山水盈正

引用:
原帖由 tungtungo 於 2020-10-25 05:17 PM 發表

山水盈正
Py呢

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]