• 瀏覽: 15,260
  • 回覆: 117
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 姦田 於 2020-10-25 08:15 AM 發表

人工得萬8,做左7年野,無degree得HD,仲讀緊pt degree,有咩辦法可以2年內爆到去100萬
10年50萬, 20年100萬, 30年150萬, 40年200萬, 弓起ching, 60碎退休有200萬啦

熱賣及精選
引用:
原帖由 touya08 於 2020-10-25 02:53 PM 發表

10年50萬, 20年100萬, 30年150萬, 40年200萬, 弓起ching, 60碎退休有200萬啦
仲未計mpf

引用:
原帖由 ouph2003 於 2020-10-25 11:05 AM 發表

0分重作
8萬人工做7年仲要冇degree!一係月光族!一係老作
他說$18000

引用:
原帖由 姦田 於 2020/10/25 12:15 發表

人工得萬8,做左7年野,無degree得HD,仲讀緊pt degree,有咩辦法可以2年內爆到去100萬
咁少仲好意思講出來
儲100萬有乜用? 首期都唔夠. 食左佢, 振興經濟, 話唔到下一年死埋想用都無得用.

引用:
原帖由 姦田 於 2020-10-25 08:15 AM 發表

買古票

50萬打個電話去銀行就借到

引用:
原帖由 橙色膠袋 於 2020-10-25 03:23 PM 發表

咁少仲好意思講出來
儲100萬有乜用? 首期都唔夠. 食左佢, 振興經濟, 話唔到下一年死埋想用都無得用.
100萬唔夠首期???

以宜家啲後生嘅儲錢30歲有50萬算叻啦, 其他人分分數十萬都冇
當然, 實際上如果識儲就算唔投資, 30歲萬8人工只要以前唔係人工特低30歲係可以接近甚至百萬.

有,你去facebook follow 龔成⋯or去圖書館借佢d書睇。

買新經濟股

好叻叻wo

30歳有50個, 已經好難得

30歲人先得萬8蚊…屋企都養唔起…仲可以儲錢…叻仔

引用:

2年太耐,今晚柯煙買愛華頓客勝,有2.15倍

引用:
原帖由 阿卡斯 於 2020-10-25 01:53 PM 發表

唔係港幣XX幣變得愈來愈唔值錢..............係呢D紙幣本身的購買力"忽然"下降咗~~~
你唔諗下點解大陸人購買力強,而香港人購買力弱呻窮

去澳門

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]