• 瀏覽: 14,418
  • 回覆: 117
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 普羅旺斯少年 於 2020-10-25 09:39 AM 發表

時勢不好呀!有錢不要周圍唱呀!
收埋慢慢meet,都可以崖三五七年!
太多壞人

回覆 引用 TOP

財不入急門

加油

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 姦田 於 2020-10-25 08:15 AM 發表

人工得萬8,做左7年野,無degree得HD,仲讀緊pt degree,有咩辦法可以2年內爆到去100萬
0分重作
8萬人工做7年仲要冇degree!一係月光族!一係老作

引用:
原帖由 ouph2003 於 2020-10-25 11:05 AM 發表

0分重作
8萬人工做7年仲要冇degree!一係月光族!一係老作
你驗下眼先好d

回覆 引用 TOP

好快跳樓變負數!

回覆 引用 TOP

比我幫你投資,1年變雙

回覆 引用 TOP

移居英國,買英國樓,年半變100萬,出年50萬港人出走,英國樓實搶貴1倍,唔好睇少港人購買力

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 fcw99 於 2020-10-25 10:52 AM 發表

財不入急門
入江門😂

回覆 引用 TOP

兩年咁耐?過一過澳門買一鋪大細,幾秒鐘就變100萬啦,又或者0

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 高大大大羔羊 於 2020-10-25 10:30 AM 發表

師兄本金係幾多?
$75萬

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 姦田 於 2020-10-25 08:15 AM 發表

人工得萬8,做左7年野,無degree得HD,仲讀緊pt degree,有咩辦法可以2年內爆到去100萬
過澳門推大細,記住一舖過,咩結果都即走。

回覆 引用 TOP

引用:

快錢一定高風險。

回覆 引用 TOP

都幫你搵左好耐,有一隻貨幣South African Rand, 今日HKD 1蚊兌佢2蚊08. 你快手兌左佢變100 萬啦。

另外介紹多一隻iranian rail, 我見今日HKD 1兌佢 5422, 有冇興趣揸返27億cash係手?

回覆 引用 TOP

引用:

用部份錢買實體金條白銀.....其餘用作買日用品,水,乾糧等.......以備不時之需.........至於股票,IBOND,ETF等 ....避得就避~(個人建議)

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]