• 瀏覽: 14,415
  • 回覆: 117
  • 追帖: 1
買牛熊,直接帶你上天,或下地獄

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 姦田 於 2020-10-25 08:15 AM 發表

人工得萬8,做左7年野,無degree得HD,仲讀緊pt degree,有咩辦法可以2年內爆到去100萬
2年爆到100 又可能變0 高風險高回報

回覆 引用 TOP

儲多7年咪有囉

由於疫情關係......
去澳門買大細,贏左咪100萬lor

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 姦田 於 2020-10-25 08:15 AM 發表

人工得萬8,做左7年野,無degree得HD,仲讀緊pt degree,有咩辦法可以2年內爆到去100萬
過大海ALL IN去買鋪大細

有人自己送上門被KO,CASE 已 CLOSE 心情超舒暢 XD

後記:
總有D輸家唔忿氣不停引你去同佢嘈,再不停兜圈搵漏洞造文章
所以當等到有人送上門被KO之後,要做既就係收工等佢飲恨一世
引用:

啱啱27歲炒股爆到去100萬,你問我答

引用:
原帖由 姦田 於 25/10/2020 08:15 發表

👍我以前有個同事同你一樣,十年淨到80萬,我一直佩服佢

http://www.wet71.net/live/attachments/2008/09/2_200809140518561LhNL.jpg

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 KAZ327 於 2020-10-25 10:00 AM 發表

過大海ALL IN去買鋪大細
咪害樓主,輸咗點算,一鋪清袋😔

引用:
原帖由 革命小薯 於 2020-10-25 10:11 AM 發表

啱啱27歲炒股爆到去100萬,你問我答
師兄本金係幾多?

30歲儲左50萬
已經好叻啦 !

繼續努力、加油 ...   

+++ 以上言論, 純屬個人意見,「不喜勿插」!
+++ 對於「吹毛求疵、不友善」之發言, 一律不會作出回應 !

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 子時小小西瓜 於 2020-10-25 10:27 AM 發表

咪害樓主,輸咗點算,一鋪清袋😔
利潤與風險成正比

佢要一倍利錢當然有機會清袋啦

有人自己送上門被KO,CASE 已 CLOSE 心情超舒暢 XD

後記:
總有D輸家唔忿氣不停引你去同佢嘈,再不停兜圈搵漏洞造文章
所以當等到有人送上門被KO之後,要做既就係收工等佢飲恨一世

回覆 引用 TOP

引用:

隔離,回祖國開店。否則All in warrant

回覆 引用 TOP

來緊螞蟻金服上市 兩年實升一倍

回覆 引用 TOP

引用:

是但買隻都贏啦

回覆 引用 TOP

引用:

過大海,可能double ?

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]