• 瀏覽: 15,417
  • 回覆: 105
  • 追帖: 2
引用:
原帖由 傻淡 於 2020-10-25 11:21 AM 發表

跌99%後升番10倍變成10倍股王
smart............之後睇隻股震走晒老散未,
歸晒邊就好似大米同美臀咁之後先爆升
仲好多老散HOLD住就好似788 咁, 一沈百X

TBB 特色
1) FANS 永遠向前看 ,所有講過大台 負面的都是'x手
2) 三寶: 口水餓底查案劇,  律C 高智劇,  N角戀磚業劇
3) 大導3招:  人格分裂,  餓底,   留尾 (又可拍多輯)
4) 編劇template: 尾5集含包散

回覆 引用 TOP

當佢定75元起標...........升升升.....首三天內升到90-100 係可以的.....之後就一級級落.....由90-96 下滑到 24 - 30.............之後再上返55-63 再跌過.......去到17-24元再升升升升番上42- 48 震盪...... 

回覆 引用 TOP

睇資金流向 有一部分真係坐住等螞蟻 頭幾日點都有少少水位 炒幾耐就好難講

回覆 引用 TOP

向上向下炒,都一定抽架啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 劉本仁 於 2020-10-25 02:08 AM 發表

上升空間照計冇乜,但我都係會用十萬去買
有傳話用番之前巴巴個號碼1688!巧驚驚

騰訊,巴巴,美團大唔大?2269大唔大?你睇下升到幾多?仲繼續向上添!所以唔好自以為是錯失發達的機會。港樓貴唔貴,越貴越多人買,不過而家樓市大Q 瓁,D 錢轉炒港股

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ouph2003 於 2020-10-25 12:13 PM 發表

有傳話用番之前巴巴個號碼1688!巧驚驚
邊度聼返來的流料啊?系6688啊!傻豬🐷

回覆 引用 TOP

阿里都大,不過一樣升好多

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 口中水皮的天才 於 2020-10-25 10:29 AM 發表

國家cap水,需要錢。
值唔值?自己計下數。
絕對同意,為國家做貢獻,

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 hocoast 於 2020-10-25 10:49 AM 發表

巴巴夠唔夠大?
今年升左幾多?
巴巴係因為有螞蟻所以升, 螞蟻因為有咩野可以升?

引用:
原帖由 買大陸股等跳樓 於 2020-10-25 11:26 AM 發表

估值高過 喜馬拉雅山,等潛水先諗
your name is more true than bible and jesus christ..I tust you jump jump teacher, you always is right

以咁嘅慨念,
樓主應該無賺到騰訊由250升上550
巴巴由160升上300
美團由60升上280
小米由9升上25
藥明由60升上220

樓主比較合適炒下細價股就算

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 彭慧中 於 2020-10-25 12:51 PM 發表

your name is more true than bible and jesus christ..I tust you jump jump teacher, you always is right
頂。。。

回覆 引用 TOP

升10 %唔奇

回覆 引用 TOP

不過預長線

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]