• 瀏覽: 22,821
  • 回覆: 68
  • 追帖: 6
抹黑唔緊要,你有錢買先講啦😂

引用:
原帖由 eos888 於 2020-10-24 10:53 PM 發表

抹黑唔緊要,你有錢買先講啦😂

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 shum07 於 2020-10-24 09:39 PM 發表

係,稍為有常識都知呢隻野點有可能抽一手50%中,阿里巴巴我上次拎差唔多50萬真金白銀出黎抽中兩手已經係身邊最好彩果d,呢隻野今次基本上地球上每個人都諗住抽佢
睇來你連稍為哥少少常識都無....
講緊係一手中簽率,即抽一手中簽率
50%唔係代表你抽100 手都50%
最簡單用番9988 做例子咪明
一手中簽率80%,5手穩中1,30手穩中2,60手穩中3
所以呢啲咁大隻既,一手中簽咁高既,其實你多戶人頭一手係著數過你一注獨嬴多多聲

至於螞蟻 講緊係200 萬手,之前相對易中哥啲思摩爾,保利哥啲都只係20-30萬手,咁你話50%一手中簽點會無可能?分鐘更高,只要人數唔多,不過內地啲多戶分身肯定一手玩爆佢,所以50%差不多

真係專家喎👍🏻

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 inco 於 2020-10-24 06:19 PM 發表

幾時有得抽?
未有公佈

回覆 引用 TOP

我自己50000萬現金

回覆 引用 TOP

有料之人

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 eos888 於 2020-10-24 07:50 PM 發表

樓主,唔好9噏當秘笈啊!我真係抽100手如果冇50手我X你老母!我會cap圖
人地90幾歲阿媽沖完涼擎乾水等你好耐啦

回覆 引用 TOP

Really

回覆 引用 TOP

回覆 引用 TOP

3萬幾蚊手就好誇張

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 morstan 於 2020-10-24 10:59 PM 發表

睇來你連稍為哥少少常識都無....
講緊係一手中簽率,即抽一手中簽率
50%唔係代表你抽100 手都50%
最簡單用番9988 做例子咪明
一手中簽率80%,5手穩中1,30手穩中2,60手穩中3
所以呢啲咁大隻既,一手中簽咁高既,其實你多戶人頭一手係著數過你一注獨嬴多多聲

至於螞蟻 講緊係200 萬手,之前相對易中哥啲思摩爾,保利哥啲都只係20-30萬手,咁你話50%一手中簽 ...
50%係有可能...
工行當時1手係70%, 唔記得4手定6手就可中1手....
而B組係全部1.65%...應該今次都係要上B組...

100股1手, 200股1手...還是500股1手3萬幾...趆大額趆好...

由於疫情關係......

回覆 引用 TOP

唔好玩老千股

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 q⊙.⊙p 於 2020-10-24 05:30 PM 發表

根據市場消息,螞蟻集團或將11月掛牌上市,這意味著想要打新的投資者現在就可以著手準備了。未雨綢繆,為了做好資金應對,今天我們不妨來推演一下,螞蟻集團港股打新的入場費會是多少,一手中籤率又是多少,有哪些辦法可以提高中籤率。

一、螞蟻集團大猜想:入場費多少?一手中籤率多少?
首先,根據此前消息,螞蟻集團計劃「A+H」中港兩地上市,總共籌資逾350億美元,港股市場預計規模在175億美金。

...
謝謝你!資料🈶️用

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]