• 瀏覽: 22,816
  • 回覆: 68
  • 追帖: 6
隻螞蟻呢 唔好戇柒柒聽埋啲磚家講 頭幾日有雞碎咁多錢賺就放左佢 呢隻野一兩手貨仔擺長線 得閒無野做睇住佢幾蚊幾蚊咁升 會好撚過癮

所以抽唔到都要入貨長擺 跟馬雲搵食唔會死錯人 

Château de Versailles

回覆 引用 TOP

人形物體唔好買大陸股票啊😂例如9988,700啊🤣留返俾我啲冇錢嘅人買啦😂😂😜

回覆 引用 TOP

又想坤人抽少d

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 事頭 於 2020-10-24 07:26 PM 發表

我唔太信囉,一手可能得0.5%中
係,稍為有常識都知呢隻野點有可能抽一手50%中,阿里巴巴我上次拎差唔多50萬真金白銀出黎抽中兩手已經係身邊最好彩果d,呢隻野今次基本上地球上每個人都諗住抽佢

引用:
原帖由 京都花見 於 2020-10-24 07:54 PM 發表

呢個計算未免太樂觀,以農夫山泉為例,我60萬本金十倍孖展去600萬去乙組,之後先中得個6手。
所以今次我準備咗400萬現金,孖展去4000萬抽螞蟻,以你咁計算我最少可以中簽100手?系無可能的,同你賭幾多都得。附現金為證
有圖真漢子👍

回覆 引用 TOP

Welcome! 例菜一手! 

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 京都花見 於 2020-10-24 07:54 PM 發表

呢個計算未免太樂觀,以農夫山泉為例,我60萬本金十倍孖展去600萬去乙組,之後先中得個6手。
所以今次我準備咗400萬現金,孖展去4000萬抽螞蟻,以你咁計算我最少可以中簽100手?系無可能的,同你賭幾多都得。附現金為證
師兄好野

回覆 引用 TOP

咁易中?

回覆 引用 TOP

太多假設,如果500股一手咁又點計呢?

回覆 引用 TOP

引用:

中銀上限借咗4000萬嗎?

引用:
原帖由 1nsider 於 2020-10-24 10:20 PM 發表

中銀上限借咗4000萬嗎?
最多3000萬,另外1000萬用家人戶口

引用:
原帖由 京都花見 於 2020-10-24 10:21 PM 發表

最多3000萬,另外1000萬用家人戶口
好重鎚,祝大勝

回覆 引用 TOP

系啊!風險亦唔細,當4釐息,3600萬十天就36000蚊息加手續費就過4萬,如果中得少分分鐘要蝕錢

回覆 引用 TOP

買隻股票睇一日?你不如去澳門啦!唔使1分鐘可能有你想要嘅回報

回覆 引用 TOP

發行價又未出,全部吹,上市前吹到咁行,上市第二日就做潛水艇,拎咁多錢出嚟做大閘大蟹為乜?

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]