• 瀏覽: 7,994
  • 回覆: 65
  • 追帖: 4
https://www.youtube.com/watch?v=jNn8TPaEARo&feature=share 點知第二日就跌到1.26蚊,收市係1.29蚊,黃國英同沈大師最大嘅分別係黃睇錯市會認,會想辦法去補救,從來唔會欺騙股民,贏就係贏、輸就係輸,睇錯就係睇錯,睇啱就係睇啱,冇人會永遠睇啱個市,沈大師最大嘅分別就係永遠唔認睇錯市,只會想辦法去兜,兜到自己係永遠睇啱個市,不過佢又死好運,藺常念一踩佢,386即刻升返6%上嚟,不過肯定呢個係死貓彈,唔係一個升勢,呢次788就唔會咁好運啦,我諗今次788幾難會有機會翻身啦!

引用:
原帖由 韓風哈考試 於 2020-10-24 12:05 PM 發表

https://www.youtube.com/watch?v=jNn8TPaEARo&feature=share 點知第二日就跌到1.26蚊,收市係1.3蚊,黃國英同沈大師最大嘅分別係黃睇錯市會認,會想辦法去補救,從來唔會欺騙股民,贏就係贏、輸就係輸,睇錯就係睇錯,睇啱就係睇啱,冇人會永遠睇啱個市,沈大師最大嘅分別就係永遠唔認睇錯市,只會想辦法去兜,兜到自己係永遠睇啱個市,不過佢又死好運,藺常念 ...
細細地玩下無防

回覆 引用 TOP

廢物

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 韓風哈考試 於 2020-10-24 12:05 PM 發表

https://www.youtube.com/watch?v=jNn8TPaEARo&feature=share 點知第二日就跌到1.26蚊,收市係1.3蚊,黃國英同沈大師最大嘅分別係黃睇錯市會認,會想辦法去補救,從來唔會欺騙股民,贏就係贏、輸就係輸,睇錯就係睇錯,睇啱就係睇啱,冇人會永遠睇啱個市,沈大師最大嘅分別就係永遠唔認睇錯市,只會想辦法去兜,兜到自己係永遠睇啱個市,不過佢又死好運,藺常念 ...
傳統股只係反彈. 短炒一囀無妨. 黃國英跟佢大方向正. 大C 太偏激. 贏死輸死. 各C治隻788都認衰啦

沈大屍點都專業個撚Sir
雖然沈大屍係燈.

回覆 引用 TOP

當燈串燈 
大師就會出金身 

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Lobo1717 於 2020-10-24 12:36 PM 發表

傳統股只係反彈. 短炒一囀無妨. 黃國英跟佢大方向正. 大C 太偏激. 贏死輸死. 各C治隻788都認衰啦
788未爆姐. 我覺得呢個位都值得細細地玩下

明明係走下跌浪. 我1.88 入過, 2.1走晒. 1.48入, 上到1.52回. 落到1.44走晒. 廢事同佢晒時間

回覆 引用 TOP

破位落應該走人

引用:
原帖由 特朗狗 於 2020-10-24 12:49 PM 發表

咁你咪試下囉. 贏左就恭喜你

引用:
原帖由 特朗狗 於 2020-10-24 12:49 PM 發表

呢個位一定輸唔死,值得搏

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Lobo1717 於 2020-10-24 12:53 PM 發表

咁你咪試下囉. 贏左就恭喜你
多就唔好,無人叫你訓, 買番1,2萬擺係度可能有肉食

引用:
原帖由 特朗狗 於 2020-10-24 12:58 PM 發表

多就唔好,無人叫你訓, 買番1,2萬擺係度可能有肉食
買內銀好過

隻屎塔成40倍pe,但得十幾%增長,根本唔係增長股,派息又無公用股咁高,得果1.24厘,現價應該沽爆佢,跌到0.5才算合理。

引用:
原帖由 買大陸股等跳樓 於 2020-10-24 12:52 PM 發表

破位落應該走人
1270走左未

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]