• 瀏覽: 10,398
  • 回覆: 91
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 華山2010 於 2020-10-27 01:22 PM 發表

我內地朋友去睇過細單位20多平方至90平方複式,近地鐵近南站
恆大足球場

引用:
原帖由 todayhomenet 於 2020-10-27 06:16 PM 發表

其實好多二手都仲係不用兩萬,勤力啲做功課。
珠海中山會唔會買二手🤔

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 todayhomenet 於 2020-10-27 06:16 PM 發表

不會考慮二手

回覆 引用 TOP

引用:

蕉門區府一帶過晒兩萬。有嘅都係唔近地鐵站?

引用:
原帖由 cmyau 於 2020-10-27 06:40 PM 發表

萬科、龍光基本去到2萬5-2萬6
疊翠峰2萬8-3萬

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 cmyau 於 2020-10-27 06:40 PM 發表

海語開盤2.4,依家要2.8

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 todayhomenet 於 2020-10-27 18:17 發表

恆大足球場

cheng

回覆 引用 TOP

萬頃沙個中國鐵建海悅國際開售了?

回覆 引用 TOP

9月底已開

回覆 引用 TOP

南沙近來的開盤真係誇張,特別係明珠灣片區。靈山島金茂灣均價去到38000一平方。呢個價已經可以返去黃埔、白雲搵盤。

跳出廣州,35000一平方以上,深圳的龍崗、坪山最近新盤均價38000一平方都有。珠海十字門/香州也可以做到

引用:
原帖由 cmyau 於 2020-10-28 08:36 AM 發表

南沙近來的開盤真係誇張,特別係明珠灣片區。靈山島金茂灣均價去到38000一平方。呢個價已經可以返去黃埔、白雲搵盤。

跳出廣州,35000一平方以上,深圳的龍崗、坪山最近新盤均價38000一平方都有。珠海十字門/香州也可以做到
香港人買一套廣州新樓 好過惠洲 中山啦。。。

引用:
原帖由 cmyau 於 2020-10-28 08:36 AM 發表

靈山島單價區間三萬二至四萬二,高層單價普遍三萬五至三萬七,交樓標準都比其他區域高,基本會有中央空調,廚房會配埋洗碗機

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 天屯元 於 2020-10-28 08:38 AM 發表

香港人買一套廣州新樓 好過惠洲 中山啦。。。
香港人係可以南沙買兩套新樓,中山買一套新,珠海買兩套新。

引用:
原帖由 todayhomenet 於 2020-10-28 05:51 PM 發表

香港人係可以南沙買兩套新樓,中山買一套新,珠海買兩套新。
2套正啦 一線城市 點都好過惠洲掛

廣州南沙樓市這麼火,買房怎麼選?
https://v.douyin.com/Ja6XLJ5/

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]