• 瀏覽: 27,816
  • 回覆: 247
  • 追帖: 10
因為侵以絕超高票連任成功,意味著中國科技夢碎,沒有美國芯片,中國手機及科網大企業相繼倒閉,港股黑暗時代來臨,仲有6個交易日,要盡快沽清手上股票。一股不留。要快!救一得一個得一個

熱賣及精選
希望大家可以互相傳開去,救得一個得一個!

引用:
原帖由 Biging 於 2020-10-23 03:05 PM 發表

因為侵以絕超高票連任成功,意味著中國科技夢碎,沒有美國芯片,中國手機及科網大企業相繼倒閉,港股黑暗時代來臨,仲有6個交易日,要盡快沽清手上股票。一股不留。要快!救一得一個得一個
不誠實使用電腦

月底開始走鬼啦,可能仲有幾日享受下

仲有好多日

留名睇結果,11月4日再來。

引用:
原帖由 大海之星 於 2020-10-23 03:07 PM 發表

不誠實使用電腦
不是危言聳聽,美國人仇中心態嚴重,拜登會步臺灣韓國瑜後塵大敗收場

引用:
原帖由 Acctmad 於 2020-10-23 03:11 PM 發表

留名睇結果,11月4日再來。
上次侵勝出港股暴跌千幾點,如今歷歷在目

引用:
原帖由 Biging 於 2020-10-23 03:11 PM 發表

不是危言聳聽,美國人仇中心態嚴重,拜登會步臺灣韓國瑜後塵大敗收場
拜登輸就唔駛驚。

呢度都唔少呆X人... 講野都成67咁....

引用:
原帖由 lttsang888 於 2020-10-23 03:13 PM 發表

拜登輸就唔駛驚。
拜登輸咗美股就唔使驚,港女就黑暗時代來臨

引用:
原帖由 Biging 於 2020-10-23 03:05 PM 發表

如果連任唔到,你係咪切J先?立貼為証

我未見過有一個朝代, 會因為領袖身邊多左幾隻擦鞋狗而變得強大.
引用:
原帖由 inco 於 2020-10-23 03:10 PM 發表

仲有好多日
仲剩返6個交易日,清倉要快

引用:
原帖由 Biging 於 2020-10-23 03:12 PM 發表

上次侵勝出港股暴跌千幾點,如今歷歷在目
關邊個當選乜事? 登登勝出也可暴跌

fans 特色 :
1) 永遠向前看 , 有理想,  目光非常長遠
2) 所有講過某台 負面的都是'x手
3) 所有同意了某台 負面的post都是 x手 的friend
4) 人地講 a 台,  佢地一定講 b 台點點點 喇 , 扯開話題
引用:
原帖由 唯真唯善 於 2020-10-23 03:15 PM 發表

如果連任唔到,你係咪切J先?立貼為証
拜登大勢己去,侵3日可成功擊退肺炎完全康復,美國英雄形象心得全美國人民擁戴,己經零落選

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]