• 瀏覽: 11,222
  • 回覆: 89
  • 追帖: 2
你隻燈神一出帖果秒即刻跌唔落

引用:
原帖由 Faiz_2 於 2020-10-23 03:28 PM 發表

真係好L準

TBB 特色
1) FANS 永遠向前看 ,所有講過大台 負面的都是'x手
2) 三寶: 口水餓底查案劇,  律C 高智劇,  N角戀磚業劇
3) 大導3招:  人格分裂,  餓底,   留尾 (又可拍多輯)
4) 編劇template: 尾5集含包散

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 番鼠bb 於 2020-10-23 02:26 PM 發表

都觀望下先。。。美國大選。。。拜登竟然熱過特朗普。。。真係好難預測。。。隨時黑天鵝。。。個市近牛近熊都有。。。點睇都似係大波動既上落市。。。各位話係咪
老美股市已經大到不能倒, 尤其是在今日, 中國股市一直都沒有大升沒有泡沫既情況之下, 老美不會獨自一個炒爆自己, 否則死左沒有人會可憐, 資金只會完全撤出

所以眼下既2021年, 美國股市必會繼續上升, 起碼在搵到人接番晒D債券之前不會跌了不升番

所以咩消息都好, 邊個上台都好, 最大可能既係先跌後回升

至於香港股市, 在美股急跌之前, 應該會等... 消息出左, 一齊急跌, 之後再回升, 都係去返果度

引用:
原帖由 Faiz_2 於 2020-10-23 03:28 PM 發表

燈輝老屍

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 manmas88 於 2020-10-23 15:23 發表

我地一定跟實你,咁就捉到路
燈鼠明顯比燈跳優勝

太多壞人

引用:
原帖由 番鼠bb 於 2020-10-23 02:30 PM 發表

拜登點贏啊睇好多都話佢有老人痴呆
知在贏特魔  做二年后退出  交給副總統做呀!

回覆 引用 TOP

大部份人睇升

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 benben999 於 2020-10-23 03:32 PM 發表

老美股市已經大到不能倒, 尤其是在今日, 中國股市一直都沒有大升沒有泡沫既情況之下, 老美不會獨自一個炒爆自己, 否則死左沒有人會可憐, 資金只會完全撤出

所以眼下既2021年, 美國股市必會繼續上升, 起碼在搵到人接番晒D債券之前不會跌了不升番

所以咩消息都好, 邊個上台都好, 最大可能既係先跌後回升

至於香港股市, 在美股急跌之前, 應該會等... 消息出左, 一齊急跌, ...
咁起碼急跌個吓可以入貨
提升安全邊際

回覆 引用 TOP

下星期唔洗諗

回覆 引用 TOP

假期加期結

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 買大陸股等跳樓 於 2020-10-23 03:43 PM 發表

太多壞人
香討得你一個好人

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 topwai~威威 於 2020-10-23 02:32 PM 發表

民調6:4特朗普輸緊,

11月1日前,侵侵再唔搵人刺殺佢自己,都好難逆轉。
搵多單電郵風波咪得囉,希拉莉都係咁輸。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 清晨綠色的獅子 於 2020-10-23 03:57 PM 發表

大戶熊黎,驚西

TBB 特色
1) FANS 永遠向前看 ,所有講過大台 負面的都是'x手
2) 三寶: 口水餓底查案劇,  律C 高智劇,  N角戀磚業劇
3) 大導3招:  人格分裂,  餓底,   留尾 (又可拍多輯)
4) 編劇template: 尾5集含包散

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]