• 瀏覽: 11,812
  • 回覆: 80
  • 追帖: 1
呢隻野升又升得慢,跌又跌得快,正宗老千!

熱賣及精選
根本佢仲未到底

引用:
原帖由 事頭 於 2020-10-23 09:41 AM 發表

根本佢仲未到底
$1?

fans 特色 :
1) 永遠向前看 , 有理想,  目光非常長遠
2) 所有講過某台 負面的都是'x手
3) 所有同意了某台 負面的post都是 x手 的friend
4) 人地講 a 台,  佢地一定講 b 台點點點 喇 , 扯開話題
好恐怖

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 耀恆 於 2020-10-23 09:37 AM 發表

呢隻野升又升得慢,跌又跌得快,正宗老千!
有13萬股

引用:
原帖由 boyboy168168 於 2020-10-23 09:49 AM 發表

$1?
我一直都話佢盈利麻麻,三大電商佢老闆又係佢客,盈利一定會限制,又要比息借貸起塔。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 風雅頌 於 2020-10-23 09:52 AM 發表

有13萬股
幾錢入

引用:
原帖由 耀恆 於 2020-10-23 09:54 AM 發表

幾錢入
1.55

又探底

回覆 引用 TOP

唔明點解要入呢一隻大C要推呢隻完全冇前景.............唔覺佢有升上1.8可能...........

上注香先\1/

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 風雅頌 於 2020-10-23 09:55 AM 發表

1.55
我已放一半,如果跌落去1蚊就死,以為呢隻係勁野啦,業績又好,又係5G,點知原來係老千做世界,youtube火星人同大屍係咁叫人買,害死好多人

引用:
原帖由 耀恆 於 2020-10-23 10:04 AM 發表

我已放一半,如果跌落去1蚊就死,以為呢隻係勁野啦,業績又好,又係5G,點知原來係老千做世界,youtube火星人同大屍係咁叫人買,害死好多人
你買5G 點解唔揀941?賺都係佢賺先,又有息派

引用:
原帖由 耀恆 於 2020-10-23 10:04 AM 發表

你地重貨果D, 點解見下降勢都唔買熊對沖?

fans 特色 :
1) 永遠向前看 , 有理想,  目光非常長遠
2) 所有講過某台 負面的都是'x手
3) 所有同意了某台 負面的post都是 x手 的friend
4) 人地講 a 台,  佢地一定講 b 台點點點 喇 , 扯開話題
引用:
原帖由 事頭 於 2020-10-23 10:07 AM 發表

你買5G 點解唔揀941?賺都係佢賺先,又有息派
衰貪心,小本經營

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]