• 瀏覽: 21,465
  • 回覆: 133
  • 追帖: 6
熱賣及精選
藺常念話沈大C叫人買386,佢話買股票梗係要聽「成功人士」嘅建議,例如黃國英,言下之意,沈大師係「失敗人士」,所以唔好聽佢講,佢話買乜嘢股票,你哋千祈唔好買,沈大師聽到肯定激到暈咗!

鬼唔死咩!成日講炒渦輪,好少聽佢講買正股嘅,成功人士點會專門買渦輪、買牛熊,唔係買正股呢,肯定好窮,冇乜錢買正股,一日到黑都上唔同嘅節目,令人覺得佢根本就冇乜買賣股票,只係紙倉嚟嘅,仲唔係失敗人士!

回覆 引用 TOP

shum大屍已回應

你識藺咩

引用:
原帖由 iamthe1ulook4 於 2020-10-23 04:56 AM 發表

shum大屍已回應

你識藺咩
係咩?請問喺邊度回應:你識藺咩😁😁

引用:
原帖由 韓風哈考試 於 2020-10-23 05:00 AM 發表

係咩
吹水

引用:
原帖由 iamthe1ulook4 於 2020-10-23 05:00 AM 發表

吹水
喺邊度回應:你識藺咩🤨🤨😖

引用:
原帖由 韓風哈考試 於 2020-10-23 05:13 AM 發表

喺邊度回應:你識藺咩🤨🤨😖
可能遲D會親口論述、甚至堅上返二幻八

貢大輸又會大大聲、碌大雙眼怒吊

以上謹屬預測、又名預言

引用:
原帖由 iamthe1ulook4 於 2020-10-23 05:16 AM 發表

可能遲D會親口論述、甚至堅上返二幻八

貢大輸又會大大聲、碌大雙眼怒吊

以上謹屬預測、又名預言
原來係你吹水唔抹嘴!唔係沈大師話:你識藺咩!呢啲係你嘅預測,又名預言!🤩🤩🤩

引用:
原帖由 韓風哈考試 於 2020-10-23 05:24 AM 發表

原來係你吹水唔抹嘴!唔係沈大師話:你識藺咩!呢啲係你嘅預測,又名預言!🤩🤩🤩
佢不嬲都有大Delay,冇走數
18年尾嗌股災嗌至19年5月才開始由三幻一插……仲要係插至245就反彈至二幻九

事隔一年……佢今次又由七月中在25x水平開始嗌二幻八仲要係兩度堅持睇二幻八之下插至231才反彈

君不見大輸未有再堅持睇二幻八
可能……

真正的二幻八又會在明年初出現……
話吾埋真正的股災(19xxx)又會delay3年才出現,即明年底

回覆 引用 TOP

沈大C經常叫人買輪,但從來都冇講買邊隻,跟住又話自己贏咗好多錢

引用:
原帖由 韓風哈考試 於 2020-10-23 04:44 AM 發表

https://www.youtube.com/watch?v=TESH4EZj0og&feature=share
🤣

回覆 引用 TOP

呢條撚樣蘭常念跣鳩左股民好多年,自己無料到

不要美金,只愛黃金 !!
我有次睇,有個市民問人地一隻股票跌左8成,叫人沽灑,又唔同人講換碼,藺真係冇乜point

未睇,不過會唔會一百步笑五十步

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]