• 瀏覽: 7,567
  • 回覆: 140
  • 追帖: 2
轉買深圳股定深圳樓

熱賣及精選
引用:
19hkend尊貴會員
唔係掛, 你唔似返到內地  ge 人.......

and by the way 我旺角層樓 17 年五百萬賣左....五百尺都冇, 而家600 萬但成交好少....

羅錢返深圳買左90平。。。。575 萬, 而家 2020 年升到 1300 萬

你香港D樓冇人頂住........等爆
引用:
神經病 , 先15W一平.......我等20W 先賣, 而家先套現二按再睇其他機會

你識唔識玩 ga , 香港人
有高手話自己層深圳要等到2000萬先放

引用:
原帖由 港人共敵777 於 2020-10-22 12:09 PM 發表

轉買深圳股定深圳樓
當然買美股啦

引用:
原帖由 澳門人人收一皮 於 2020-10-22 12:57 PM 發表

當然買美股啦
SMART GUY

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 買大陸股等跳舞 於 2020-10-22 01:01 PM 發表

又關金融財經事?
問人買唔買深圳股,點會唔關金融財經事

(仲乜開咁多分身?

引用:
原帖由 港人共敵777 於 2020-10-22 12:09 PM 發表

轉買深圳股定深圳樓
大灣區買樓

引用:

轉買深圳股定深圳樓
深圳股市?一年即破產

引用:
原帖由 胡三刀 於 2020-10-22 01:07 PM 發表

大灣區買樓
咪出人啦

引用:
原帖由 胡三刀 於 2020-10-22 01:07 PM 發表

大灣區買樓
其實,大灣區咁L多土地,又多爛尾樓及空置樓,內地出生率又越來越少,仲會升咩

引用:
原帖由 marcominnie 於 2020-10-22 01:08 PM 發表

咪出人啦
中國人逢賭必好的優良本質,真係唔可以睇小

支持國家

引用:
原帖由 港人共敵777 於 2020-10-22 01:11 PM 發表

其實,大灣區咁L多土地,又多爛尾樓及空置樓,內地出生率又越來越少,仲會升咩
一百萬係大陸可以買到一千呎,香港係十倍價錢,你話有無得升? 而且老美瘋狂印銀紙,銀紙唔值錢,實物先值錢

引用:
原帖由 胡三刀 於 2020-10-22 03:09 PM 發表

一百萬係大陸可以買到一千呎,香港係十倍價錢,你話有無得升? 而且老美瘋狂印銀紙,銀紙唔值錢,實物先值錢
一百萬係大陸可以買到一千呎?

二樓條友話自己深圳層樓已經升到千三萬, 無二千萬都唔放喎

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]