• 瀏覽: 7,842
  • 回覆: 32
  • 追帖: 2
轉買深圳股定深圳樓

引用:
19hkend尊貴會員
唔係掛, 你唔似返到內地  ge 人.......

and by the way 我旺角層樓 17 年五百萬賣左....五百尺都冇, 而家600 萬但成交好少....

羅錢返深圳買左90平。。。。575 萬, 而家 2020 年升到 1300 萬

你香港D樓冇人頂住........等爆
引用:
神經病 , 先15W一平.......我等20W 先賣, 而家先套現二按再睇其他機會

你識唔識玩 ga , 香港人
有高手話自己層深圳要等到2000萬先放

引用:
原帖由 買大陸股等跳舞 於 2020-10-22 01:01 PM 發表

又關金融財經事?
問人買唔買深圳股,點會唔關金融財經事

(仲乜開咁多分身?

引用:
原帖由 胡三刀 於 2020-10-22 01:07 PM 發表

大灣區買樓
其實,大灣區咁L多土地,又多爛尾樓及空置樓,內地出生率又越來越少,仲會升咩

引用:
原帖由 marcominnie 於 2020-10-22 01:08 PM 發表

咪出人啦
中國人逢賭必好的優良本質,真係唔可以睇小

引用:
原帖由 胡三刀 於 2020-10-22 03:09 PM 發表

一百萬係大陸可以買到一千呎,香港係十倍價錢,你話有無得升? 而且老美瘋狂印銀紙,銀紙唔值錢,實物先值錢
一百萬係大陸可以買到一千呎?

二樓條友話自己深圳層樓已經升到千三萬, 無二千萬都唔放喎

引用:
原帖由 胡三刀 於 2020-10-22 04:13 PM 發表

大陸樓太多, 起極都有。一線城市同香港一樣, 免強頂住, 其他冧晒價啦

引用:
原帖由 胡三刀 於 2020-10-22 04:18 PM 發表

深圳樓一定貴,但 中山 佛山 肇慶平
一帶一路、上海浦東、雄安新區、前海發展.... 全部雷大雨小

阿爺用全國力量將所有科技龍頭集中深圳, 吹到深圳發展迅速,
今次俾老尾當頭棒打, 我唔多睇好。
除非迫港交所與深交所合併啦....

引用:
原帖由 johnlam123888 於 2020-10-22 05:39 PM 發表

頂L住 吾準人買呀
明知係老陳底, 仲俾人按上按炒樓咩

引用:
原帖由 19hkend 於 2020-10-22 05:45 PM 發表

你有錢咩 , 你過到關咩 ?

唔好玩wor
90年代, 我已經有樓啦
你慢慢同我接啦

引用:
原帖由 johnlam123888 於 2020-10-22 05:47 PM 發表

好在香港大把你呢d人

唔係當年個個同我搶⋯⋯⋯

就無荀野執了11740226

現值2300萬😋😋😋😋😋
飛機打得多, 無益架

引用:
原帖由 johnlam123888 於 2020-10-22 05:49 PM 發表

算尻數啦

林鄭話斎 你又唔係持份者

同你講多句都廢撚事
2千萬茄薯自己慢慢數好能過啦...

引用:
原帖由 19hkend 於 2020-10-22 05:52 PM 發表

經營貸你唔識....銀行又收緊 , 月底前仲有優惠
100 萬 , 息3200
仲有美女服務.....你確實識條鐵
唔阻你等水魚接貨, 到價記得請我地食魚翅啊

引用:
原帖由 johnlam123888 於 2020-10-22 05:55 PM 發表

2千?
窮L啦

都未夠投G資移民新西蘭!
2千萬茄薯你唔係無嘛?

冧市小心俾銀行call loan啊

引用:
原帖由 19hkend 於 2020-10-22 05:55 PM 發表

認真.....你過唔過到關 ,過到我帶你玩...

放下成見......習大大叫要照顧你班香港人

我自從19年起冇做香港人好耐 , 唉....
個個發夢炒樓賺幾千萬

賭仔性改不掉

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]