• 瀏覽: 7,847
  • 回覆: 140
  • 追帖: 2
認真.....你過唔過到關 ,過到我帶你玩...

放下成見......習大大叫要照顧你班香港人

我自從19年起冇做香港人好耐 , 唉....

早知今日 , 何必當初
引用:
原帖由 19hkend 於 2020-10-22 05:52 PM 發表

經營貸你唔識....銀行又收緊 , 月底前仲有優惠
100 萬 , 息3200
仲有美女服務.....你確實識條鐵
唔阻你等水魚接貨, 到價記得請我地食魚翅啊

引用:
原帖由 johnlam123888 於 2020-10-22 05:55 PM 發表

2千?
窮L啦

都未夠投G資移民新西蘭!
2千萬茄薯你唔係無嘛?

冧市小心俾銀行call loan啊

引用:
原帖由 19hkend 於 2020-10-22 05:55 PM 發表

認真.....你過唔過到關 ,過到我帶你玩...

放下成見......習大大叫要照顧你班香港人

我自從19年起冇做香港人好耐 , 唉....
個個發夢炒樓賺幾千萬

賭仔性改不掉

引用:
原帖由 johnlam123888 於 2020-10-22 05:58 PM 發表

收皮啦 七頭!
有樓, 就等於有幾千萬身家?

供能完未架?

引用:
原帖由 johnlam123888 於 2020-10-22 05:58 PM 發表

收皮啦 七頭!
最多炒過幾層樓啊?

引用:
原帖由 港人共敵777 於 2020-10-22 06:00 PM 發表

個個發夢炒樓賺幾千萬

賭仔性改不掉
又係你自己出 post , 求學就心態放好點.....

係咁話俾人聽自己係井底蛙 , 我見你話9幾年有樓 ? 都唔係小朋友....

咁 la 唔成熟 , 所以我決定唔做香港人

早知今日 , 何必當初
90年代 炒樓黃金期, 怕你仲未出身....

不過, 我地香港人唔太耀財, 亦有良知...

好心提提你, 賭得大, 輸得大, 見好就收....

至於你要做返大陸人, 當然無人會阻你...

引用:
原帖由 johnlam123888 於 2020-10-22 06:09 PM 發表

關你隠事咩😂🤨
無料, 就咪吹大牛

引用:
原帖由 johnlam123888 於 2020-10-22 06:08 PM 發表

你信佢尻吹啦

有條毛咩

call loan都嗡得出

服撚左d港蛙
Call loan都唔識, 仲學人炒樓....小朋友

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]