• 瀏覽: 36,176
  • 回覆: 250
  • 追帖: 4
死約仲有三個月,佢要求減三成,

比你減唔減?

(如換租客,再租出可能也要減一成)

熱賣及精選
引用:
原帖由 無樓無尊嚴 於 2020-10-21 11:56 AM 發表

比你減唔減?

今年租金比上年已經回左一至兩成,你再放租一定低過舊租金好多,未計番新及吉半年條數

租金慾嘗

視乎佢係咪一個好租客,你自己衡量!
如是,答應!畢竟環境差,大家互相幫忙

滿足大家幻想姐.

睇AV, OK

買樓基本 要1開2, 2開4 .唔係的話, 你只係Loser
所以論壇上個個月入10萬, 單位4個.   

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 何妖做柒首 於 2020-10-21 12:04 PM 發表

同佢講執一劑減一成,減三成即係每月執三劑!
咁咪千幾元一次?

唔好玩啦,我正經人

引用:
原帖由 鐵路嘅牛油果 於 2020-10-21 12:10 PM 發表

好租客意思係樣靚身材正夠淫?

引用:
原帖由 gaser 於 2020-10-21 12:15 PM 發表

好租客意思係樣靚身材正夠淫?
大個仔啦,唔好做牛奶仔啦,自己諗啦

引用:
原帖由 鐵路嘅牛油果 於 2020-10-21 12:16 PM 發表

大個仔啦,唔好做牛奶仔啦,自己諗啦
減租應該有代價姐哈哈

無得減,嫌貴租就執埋條底褲走啦

引用:
原帖由 無樓無尊嚴 於 2020-10-21 11:56 AM 發表

比你減唔減?

一次性交...........租囉

龍如無摺埋到,唔知就唔好亂講,龍如暫停營業咋,今日仲有人聽電話和講解

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 鐵路嘅牛油果 於 2020-10-21 12:10 PM 發表

好租客就要將就,減租年尾都未必咁易租出

引用:
原帖由 陳知英 於 2020-10-21 12:18 PM 發表

好租客就要將就,減租年尾都未必咁易租出
減租,一定租得出!
好租客,就未必咁容易搵到

回覆 引用 TOP

引用:

比你減唔減?

正常如果好租客.. 都可以考慮.

但空姐... 減左... 唔代表佢有租交...

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]