• 瀏覽: 1,642
  • 回覆: 25
  • 追帖: 1
明天可以一次過睇100隻股票。。。到時可以快人一步落盤
你地覺得對炒股有無幫助?

我追魂妹要發達 我追魂妹要做億萬富豪
熱賣及精選
哥哥話聽日牛定熊呀?

聽日升定跌?

-------------------------------------------------------------------------

若要人不知, 唔好咁低B !!

回覆 引用 TOP

小米電視?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kinman128 於 2020-10-20 11:01 PM 發表

哥哥話聽日牛定熊呀?
牛撚爆佢

引用:
原帖由 追魂妹~ 於 2020-10-20 10:59 PM 發表

係咪用小米電視🙄

引用:
原帖由 革命小薯 於 2020-10-20 11:08 PM 發表

係咪用小米電視🙄
小米電視

引用:
原帖由 追魂妹~ 於 2020-10-20 11:12 PM 發表

小米電視
1992 復星旅遊文化將會開車升一倍

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 追魂妹~ 於 2020-10-20 10:59 PM 發表

可以一次過睇100隻股票.............

you good smart smart pig ar ~~~

回覆 引用 TOP

你阿哥用大電視睇100條基片學賣股招式

引用:
原帖由 Faiz_2 於 2020-10-20 11:16 PM 發表

你阿哥用大電視睇100條基片學賣股招式
唔巧牙

回覆 引用 TOP

順便睇 鹹片

引用:
原帖由 買大陸股等跳樓 於 2020-10-20 11:21 PM 發表

順便睇 鹹片
哥哥只對股票有興趣

今次又真穿定假穿呀245

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 追魂妹~ 於 2020-10-20 11:03 PM 發表

牛撚爆佢
女仔人家咁粗野,撚爆佢

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]