• 瀏覽: 19,638
  • 回覆: 139
  • 追帖: 3
如果屎塔聽日唔升,我後日一定盡沽隻屎塔。

中國鐵塔(00788.HK)公布,今年首三季營業收入為602.2億元人民幣(下同),按年增長5.6%;EBITDA為440.19億元,按年上升5.4%;利潤為45.64億元,按年增長17.8%。

期內,塔類業務收入為547.98億元,按年增長2.2%;室內分佈式天線系統業務收入為26.34億元,按年增長36.9%;跨行業站址應用與信息及能源經營業務收入為26.12億元,按年增長92.8%。

集團首三季共建成5G站址34.5萬個,97%以上5G需求是通過共享已有站址資源完成。於今年9月30日,塔類站址數目為202萬個,較去年底增長1.3%;塔類租戶為333.6萬戶,增近3%。(ek/k)
~
阿思達克財經新聞
網址: www.aastocks.com

我要做師奶們眼中的股神,以及茶餐廳中的特約財經演員。
熱賣及精選
引用:
原帖由 garykuok 於 2020-10-19 05:54 PM 發表

中國鐵塔(00788.HK)公布,今年首三季營業收入為602.2億元人民幣(下同),按年增長5.6%;EBITDA為440.19億元,按年上升5.4%;利潤為45.64億元,按年增長17.8%。

期內,塔類業務收入為547.98億元,按年增長2.2%;室內分佈式天線系統業務收入為26.34億元,按年增長36.9%;跨行業站址 ...
層層蟹貨,心死

有冇息派?

回覆 引用 TOP

今日升幅已反映左啦

不要美金,只愛黃金 !!

回覆 引用 TOP

通常升左先派靚業績

不要美金,只愛黃金 !!

回覆 引用 TOP

唉,業績靚但成日都升唔起呢,眼寃!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 garykuok 於 2020-10-19 05:54 PM 發表

期內,塔類業務收入為547.98億元,按年增長2.2%;室內分佈式天線系統業務收入為26.34億元,按年增長36.9%;跨行業站址 ...
捨得㗎嘞?你幾錢入先

睇下佢核心業務增長咗幾多先啦

散戶只愛睇綜合出來條數。好易輸錢的

回覆 引用 TOP

發夢聽日先低後高

回覆 引用 TOP

算唔算靚業績?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 壯陽平平羊 於 19/10/2020 18:20 發表

捨得㗎嘞?你幾錢入先
1.9

我要做師奶們眼中的股神,以及茶餐廳中的特約財經演員。
1.49返家鄉

引用:
原帖由 garykuok 於 2020-10-19 07:20 PM 發表

1.9
太多散戶有貨,,得多兩年後,走咗啲蟹先比升

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 P6224 於 2020-10-19 07:22 PM 發表

1.49返家鄉
1.54😭😭😭

引用:
原帖由 terry999n 於 2020-10-19 07:27 PM 發表

1.54😭😭😭
差唔多!聽日應有回報掛

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]