• 瀏覽: 8,558
  • 回覆: 71
  • 追帖: 3
柏傲莊首輪報捷 即日速沽232伙

https://stp.stheadline.com/instantnews/instantnews_content/1400148/即時-即時-柏傲莊首輪報捷-即日速沽232伙

焦點盤強勢起動
現場人頭湧湧、用家及投客均空群出擊,氣氛熱鬧

勁到爆

熱賣及精選
個勢好好。希望keep 到。

原來新世界賣樓都有新地咁店。

Someone is sitting in the shade today because someone planted a tree a long time ago.  

If you don't find a way to make money while you sleep, you will work until you die.   

Never test the depth of river with both the feet.  - Warren Buffett

回覆 引用 TOP

Good.  

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 chkwong 於 2020-10-18 12:23 AM 發表

柏傲莊首輪報捷 即日速沽232伙

https://stp.stheadline.com/instantnews/instantnews_content/1400148/即時-即時-柏傲莊首輪報捷-即日速沽232伙

焦點盤強勢起動
現場人頭湧湧、用家及投客均空群出擊,氣氛熱鬧

勁到爆 ...
好想知賣淨邊兩間

回覆 引用 TOP

厲害👍

回覆 引用 TOP

幾千個單位,頭兩三次清唔到就死啦,加下價就知真章

引用:
原帖由 洛高達人 於 2020-10-18 12:54 AM 發表

幾千個單位,頭兩三次清唔到就死啦,加下價就知真章
加價是必然的

即買即賺

清q

引用:
原帖由 chkwong 於 2020-10-18 02:18 AM 發表

清q
仲有兩件賣唔出 希望今日賣埋佢

如果23000票都清唔到400個最貴才兩千萬既單位  會被人笑一世 樓市也可能會轉勢

所以今日一定要清到 aa加油!

引用:
原帖由 jasons1 於 2020-10-18 05:08 AM 發表

仲有兩件賣唔出 希望今日賣埋佢

如果23000票都清唔到400個最貴才兩千萬既單位  會被人笑一世 樓市也可能會轉勢

所以今日一定要清到 aa加油!
用兩日已經唔係一Q清,兩Q la!

加油, 給力

回覆 引用 TOP

一組客最少要買三個,所以剩二個?

引用:
原帖由 黃昏小小馬桶 於 2020-10-18 07:35 AM 發表

A1有5百幾票 A2組有2500票
A組總共有超過3千票 即係好多人無買到 或者大部分重復票(俗稱水票)

https://ps.hket.com/article/2779 ... 32伙(不斷更新)?mtc=60007

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 黃昏小小馬桶 於 2020-10-18 07:35 AM 發表

應該係有人認購咗之後甩單,又過咗公佈嘅賣樓時間。

最估唔到係三房成兩千幾都賣走

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]