• 瀏覽: 1,444
  • 回覆: 20
黑馬

熱賣及精選
引用:
原帖由 坐盤員 於 2020-10-17 03:53 PM 發表

黑馬
常振明走左即跌

回覆 引用 TOP

See $2.7

世事不會盡如人意,是人就有失敗的時候,所以你要學會耐心等待,等到你內心足夠強大,等到有一天你不再受制於人,等到天時、地利、人和。

回覆 引用 TOP

跌跌不休。我家人有,何時反故里?

似會倒退..邊會2.7市盈率咁低

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Goslar 於 2020-10-17 05:26 PM 發表

跌跌不休。我家人有,何時反故里?
幾錢入?

外傭居港權    莊豐源案    港珠澳大橋司法覆核
收黎金主美元黑金     我是不會忘記的     

76仁 人76,搞到香港一鑊粥,賣港引菲媚老美,九月九日要你仆。
引用:
原帖由 坐盤員 於 2020-10-17 03:53 PM 發表

黑馬
👍

同系6818、2.61入、昨2.89食、會入首注試下。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Kenny~ 於 2020-10-17 05:36 PM 發表

幾錢入?
12個幾入過,7個幾又入過。

回覆 引用 TOP

引用:

黑馬
有料到

回覆 引用 TOP

有2000 @5.86

回覆 引用 TOP

3月中買過,之後出過.3月尾買過,之後出過.果時全球各地指數恐怖式下跌.仍7.4-8.4左右上落.
之後都有買賣過.
但9月不明原因暴跌.
但留意來來去去果堆牌"玩"落去.

G產值20蚊以上.預測市盈率3.42左右.
都進入小康.中央希望企業做大做強.唔希望資產賤價.
唔明267想點?點對得住股東們?

3988 9厘

回覆 引用 TOP

依到啲人好有錢輸親都萬萬聲

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 壹索 於 2020-10-17 07:01 PM 發表

3月中買過,之後出過.3月尾買過,之後出過.果時全球各地指數恐怖式下跌.仍7.4-8.4左右上落.
之後都有買賣過.
但9月不明原因暴跌.
但留意來來去去果堆牌"玩"落去.

G產值20蚊以上.預測市盈率3.42左右.
都進入小康.中央希望企業做大做強.唔希望資產賤價.
唔明267想點?點對得住股東們? ...
$6樓下坐貨,3年目標$20

牛軍逃生門

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]