• 瀏覽: 21,633
  • 回覆: 344
  • 追帖: 3
Iphone 12 定價咁貴,尾國同歐洲佬窮到買唔起,大陸人又罷買,唔通淨係靠香港人?
如果佢搬廠返美國應該死得仲快,希望Apple早日破產啦!

熱賣及精選
iphone 一向貴, 但一向都大把人買

你呢個諗法係不切實際。

引用:
原帖由 ballhorsedog 於 2020-10-17 11:12 AM 發表

你呢個諗法係不切實際。
睇下點!淨係大陸人罷買已可令佢破產!其實歐洲人好少用iphone, 尾國佬窮到濃,咁仲有邊個買?

大陸好好賣

唔好成日活係自己個世界
有時間睇睇新聞
無錯 大陸好多人話要支持國貨
但口裏說不 身體最誠實
大陸第一日開賣 已經超過100萬部.....
雖然比11 首日賣出較少 原因係12出貨亦較少

唔係話蘋果神話唔會幻滅
而係 當年龍頭大佬N記 都係預到革命性既改變蘋果
先會收檔 除非又有另一個神話出現 如果唔係 市場總會有蘋果既位置

引用:
原帖由 oukholdstudent 於 2020-10-17 11:00 AM 發表

Iphone 12 定價咁貴,尾國同歐洲佬窮到買唔起,大陸人又罷買,唔通淨係靠香港人?
……有大陸9千萬黨員,你懂的………………

貴? 比心機搵錢, 出少d 廢post 咪有錢買囉

引用:
原帖由 oukholdstudent 於 2020-10-17 11:22 AM 發表

睇下點!淨係大陸人罷買已可令佢破產!其實歐洲人好少用iphone, 尾國佬窮到濃,咁仲有邊個買?
點解大陸人唔罷整(製造)?

咁重仇

回覆 引用 TOP

學下睇下人地財務報表啦高手

回覆 引用 TOP

切勿被貧窮限制思維。

引用:
原帖由 oukholdstudent 於 2020-10-17 11:00 AM 發表

被華為借殼收購

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 oukholdstudent 於 2020-10-17 11:22 AM 發表

大陸人最不喜歡國產手機的,所以你放心,iPhone 一定大賣,大陸人口講愛國,講到財產,心照啦,唔似韓國人,國民幾乎用自己的國產品牌,手機,汽車,食品等等,98年的亞洲金融危機,國民比錢國家去救市㖭,大陸人一世都學唔到

引用:

又話埃風搬去天竺做代工生產

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]