• 瀏覽: 10,732
  • 回覆: 59
  • 追帖: 2
新股專輯:先聲藥業擬以招股價上限13.7元定價
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/finance/20201016/bkn-20201016220039535-1016_00842_001.html

熱賣及精選
引用:
原帖由 Blippi 於 2020-10-16 11:09 PM 發表

新股專輯:先聲藥業擬以招股價上限13.7元定價
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/finance/20201016/bkn-20201016220039535-1016_00842_001.html
自CUT保平安

甘快已定上限 玩野

回覆 引用 TOP

唔上限定價你先驚

回覆 引用 TOP

唔上限定價你先驚

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 StevinJohn1 於 2020-10-16 11:13 PM 發表

自CUT保平安
安全第一

回覆 引用 TOP

大功告成 已取消

回覆 引用 TOP

正常丫,吾最高先驚

回覆 引用 TOP

上限是一定的,只係我一直懷疑機構投資者對先聲需求有幾大,講真,質地一般,未去到非買不可,加上估值同半年前比較一下,就知佢有幾貴....所以,穿招就未必既,但大部人都會搶閘走,高開低走都係故事結局,孖左既小心d , 一手既點都輸唔死,平左平安先,下一隻再黎過

你只有大摩喎,會唔會叻過海通?

回覆 引用 TOP

大摩+中金 = 金漆招牌

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 leosonyleo 於 2020-10-16 11:45 PM 發表

上限是一定的,只係我一直懷疑機構投資者對先聲需求有幾大,講真,質地一般,未去到非買不可,加上估值同半年前比較一下,就知佢有幾貴....所以,穿招就未必既,但大部人都會搶閘走,高開低走都係故事結局,孖左既小心d , 一手既點都輸唔死,平左平安先,下一隻再黎過 ...
呢隻我都唔諗住抽,合景因為1813派股都未必抽喇,世茂就睇下咩價先

呢排雲頂外其實都幾冇癮...

引用:
原帖由 Hesperado 於 2020-10-16 11:57 PM 發表

呢隻我都唔諗住抽,合景因為1813派股都未必抽喇,世茂就睇下咩價先

呢排雲頂外其實都幾冇癮...
我反而入阿里巴巴,260左近追左, 美團都入左

引用:
原帖由 leosonyleo 於 2020-10-16 11:59 PM 發表

我反而入阿里巴巴,260左近追左, 美團都入左
正股嚟講都真係ATM比較強...

低位無貨喺手,都係嗰d成日想佢跌返少少先追入嗰種思維...最後就係睇住佢創新高...

引用:
原帖由 Hesperado 於 2020-10-17 12:08 AM 發表

正股嚟講都真係ATM比較強...

低位無貨喺手,都係嗰d成日想佢跌返少少先追入嗰種思維...最後就係睇住佢創新高...
抽螞蟻不如直接買巴巴,諗都唔諗了

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]