• 瀏覽: 11,048
  • 回覆: 59
  • 追帖: 2
一手黨玩下 賺蝕有個譜

引用:
原帖由 牛丸仔 於 2020-10-17 01:57 PM 發表

一手黨玩下 賺蝕有個譜
無你乎

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 地獄灰香蕉 於 2020-10-17 01:06 PM 發表

基投同保殘人唔係傻,如果係你地眼中咁廢既股,你估下佢地會唔會出場,有啲野我地唔知佢地先知,我就寧願博下
覺得值得博咪博下

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 csbs5c26 於 2020-10-17 01:51 PM 發表

3大神基投有入股、有咩好驚、大家覺得自己知得多過人地大基金?
有好多係畀面派對, 內幕嘢大家都真係唔知

回覆 引用 TOP

入左注b 頭。。講真間公司一般。入注原因只係因為在大摩。。高ling 帶領下贏左少少錢.所以今次都照抽。抽到當呢2大巨頭支持之下都破發先算。反正有之前利潤

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 csbs5c26 於 2020-10-17 01:51 PM 發表

3大神基投有入股、有咩好驚、大家覺得自己知得多過人地大基金?
其實好多股都有好多基石,都係俾面派對

唔上限定價先應該驚
抽A組個D唔洗驚啦, 輸得幾多, 超額倍數都唔算細, 又唔會成褲都係貨, 
假設暗盤已經跌10%-20%既, 都唔輸得多, 下隻再玩過lo

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 leosonyleo 於 2020-10-17 02:25 PM 發表

其實好多股都有好多基石,都係俾面派對
所以要睇下係邊個基投,先聲個幾個幾乎係保証

引用:
原帖由 csbs5c26 於 2020-10-17 02:31 PM 發表

所以要睇下係邊個基投,先聲個幾個幾乎係保証
先聲果係隻基石靚仔既,但奇怪國配又靜左少少,怕係怕佢地要夠貨,但大摩保,點保到唔破發掛,我諗5-10%應該有既

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Blippi 於 2020-10-16 11:09 PM 發表

新股專輯:先聲藥業擬以招股價上限13.7元定價
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/finance/20201016/bkn-20201016220039535-1016_00842_001.html
有淡馬錫

開始數著妳我認識了多少個日子,卻忘了,我讓妳過了多少苦日子。

開始說著自己愛妳有多深愛妳有幾分,卻忽略了,曾經傷妳有多重。

開始看著恰如我給妳的承諾,一則則在眼前跳動著,其實,我狠狠記住,沒忘過。 我們還沒有開始,但是,妳早就已經給了我,滿滿的回憶。

回覆 引用 TOP

券商孖展超額198倍,預期最終超額600-700倍。
以呢個倍數計算,正常係150手穩獲一手,
但呢隻只有100同200手揀,按過往經驗好大機會100手穩獲一手

回覆 引用 TOP

抽咗100首 玩下

引用:
原帖由 kusun2 於 2020-10-17 03:22 PM 發表

抽咗100首 玩下
鬥快?

引用:
原帖由 Blippi 於 2020-10-17 15:23 發表

鬥快?
上次唔得要多啲練習

回覆 引用 TOP

當然抽得佢就想佢升, 但同時都有心理準備升得少或touch wood 破發
抽少少又無妨既

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]