• 瀏覽: 18,500
  • 回覆: 140
  • 追帖: 4
大家都話663隻則唔好用,其實仲有隻T3B-C 723呎,向西,個則好似實用啲
請教各位這單位無論開則同景觀有無伏位?
如果望內園底層地鐵經過會否好噪?

PS自住用,感謝🙏🏻

熱賣及精選
抽到先算

引用:
原帖由 SIU明 於 2020-10-15 09:51 AM 發表

抽到先算
怕星期六太混亂想預先排定次序

引用:
原帖由 greentearedbean 於 2020-10-15 10:01 AM 發表

怕星期六太混亂想預先排定次序
三房計,第一浸買到賺到

單講向西已經伏啦!向西樓真係曬到仆街,完全唔會考慮買黎自住,投資另計,因為香港特別多水魚。

引用:
原帖由 SIU明 於 2020-10-15 10:02 AM 發表

三房計,第一浸買到賺到
借問聲管理費幾錢?

T3B-C 723呎個則更實用, 揀中低層望內園更好, 有田園氣息, 相反揀663呎一定要高層, 否則對住馬路又嘈又大塵

引用:
原帖由 SIU明 於 2020-10-15 10:02 AM 發表

三房計,第一浸買到賺到
想自住,所以都要考慮景觀同噪音

引用:
原帖由 kapoc 於 2020-10-15 10:43 AM 發表

T3B-C 723呎個則更實用, 揀中低層望內園更好, 有田園氣息, 相反揀663呎一定要高層, 否則對住馬路又嘈又大塵
係呀!723個廚房大好多!個工作平台在廚房唔洗在主人!
望住梯田好正,不過係怕向西晒到Hi hi,同怕地鐵站噪,所以考慮緊買663定723好

引用:
原帖由 無盡奔馳的烈車 於 2020-10-15 10:42 AM 發表

借問聲管理費幾錢?
我都想知

引用:
原帖由 kapoc 於 2020-10-15 10:43 AM 發表

拍打樁係咪高過名城?如果住內園低層都幾大壓迫咁。

引用:
原帖由 gooreumi 於 2020-10-15 10:58 AM 發表

我都想知
視乎禮賓司會唔會行出嚟開車門?

回覆 引用 TOP

引用:

如果望內園係咪20樓以下好啲,太高反而望唔到

回覆 引用 TOP

地鐵站嘈唔嘈不妨實地考察, 我間中踩單車經過橋底, 可以話巴士經過嘅聲嘈過地鐵

引用:
原帖由 無盡奔馳的烈車 於 2020-10-15 11:00 AM 發表

拍打樁係咪高過名城?如果住內園低層都幾大壓迫咁。
睇開則應該避開咗名城

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]