• 瀏覽: 27,550
  • 回覆: 49
  • 追帖: 3
希望有一個低位俾我買入,咁就謝天謝地!多謝祖國政府調查螞蟻金服,另我恫景的故事幻滅,因而沽貨離場,謝謝祖國政府!

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
不過收市捉蟲入了少量阿里巴巴

回覆 引用 TOP

今朝開市競價時段平埋昨天捉蟲買入嘅阿里巴巴,只係剩返7500

回覆 引用 TOP

尾市加注7500同埋7522 :

九月到10月不斷加注阿里巴巴,不問價入阿里巴巴,直至螞蟻金服上市的恫景被毀滅便不問價沽出了

回覆 引用 TOP

尋日六個四入了一注7500,今日收市再加注7500同埋買入7522:

琴日尾市手多多入咗一注阿里巴巴@297.6元,今朝競價時段$290.4平倉!

回覆 引用 TOP

總體來說,由9月3號到現在,所有單都是贏的,只有昨天尾市手多多入嗰一注$297.6的阿里巴巴是輸的!所以這兩個月贏到開巷,追回了由去年五月至今天隻雞蟲特朗普做市,發啲壞消息而輸掉的錢都追回來了!

回覆 引用 TOP

waiting for next adjustment.....will buy5@27....3988@2.3....941@45....857@1.8...1288@2.3....998@2.7....1800@3.8....1186@4.8...2628@17

回覆 引用 TOP

昨天美國股市跌唔落,所以今天死死氣追番入阿里巴巴@$290,着數左8蚊,順便競價時段平了7500所有倉,6.4入,6,6出,證明7500很難炒的,留返7522長揸,一路無限溝落去,直至美國股災!

回覆 引用 TOP

Nasdaq  由升轉跌,明天競價時段可能平哂所有亞里巴巴,只淨7522,或加倉7522,早上六點鐘睡覺前會決定和落盤!

回覆 引用 TOP

冇分析?

引用:
原帖由 tamoo0 於 2020-10-19 01:04 AM 發表

冇分析?
俾個倉你睇,仲要分析埋俾你睇呀?我比自己睇嘅咋,唔係俾你睇喎!

回覆 引用 TOP

由於Nasdaq 升轉跌,所以決定明天競價時段平倉所有9988,只餘下7522!

回覆 引用 TOP

今朝競價時段平哂所有9988,每股賺到8.2蚊,只餘7522,無限溝貨:

回覆 引用 TOP

9988唔跌,尾市再次追入:

回覆 引用 TOP

聽朝競價時段九成都要沽左阿里巴巴,聽朝六點瞓覺前再決定落唔落盤!

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]