• 瀏覽: 31,746
  • 回覆: 214
  • 追帖: 7
今期壹仔專輯講 先達廣場的沒落。全片十分鐘左右。

記得第一次去時。系陪女友去買電話。九八年左右。咁快就二十多年。正見證佢短暫的一生。沉淪的歷史。去片。

https://youtu.be/L63C9iUBu3A

Someone is sitting in the shade today because someone planted a tree a long time ago.  

If you don't find a way to make money while you sleep, you will work until you die.   

Never test the depth of river with both the feet.  - Warren Buffett
熱賣及精選
我第一次去,可能係買三仔

引用:
原帖由 clogalaxy 於 2020-10-14 09:39 PM 發表

記得二樓有幾間賣日本卡通碟。放在個芒系廚窗比人睇。至於賣情趣用品都有一兩間。

Someone is sitting in the shade today because someone planted a tree a long time ago.  

If you don't find a way to make money while you sleep, you will work until you die.   

Never test the depth of river with both the feet.  - Warren Buffett

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 你假誠 於 2020-10-14 09:23 PM 發表

記得第一次去時。系陪女友去買電話。九八年左右。咁快就二十多年。正見證佢短暫的一生。沉淪的歷史。去片。

https://youtu.be/L63C9iUBu3A ...
先達9、毒果
一乚齊接埋

引用:
原帖由 clogalaxy 於 2020-10-14 09:39 PM 發表

三仔呢一個字好陌生,幾年前啲人都淨係會用四仔呢個字😂

引用:
原帖由 Badmadfan 於 2020-10-14 10:09 PM 發表

199x年是三仔VCD呢

壹仔唔係摺咗咩?

引用:
原帖由 estateman 於 2020-10-14 10:05 PM 發表

先達9、毒果
一乚齊接埋
個場轉形,仲有機會返身。
好似信和,仲人來人往。

p.s. 純路過,唔識地產,亦唔係地產人。

引用:
原帖由 Badmadfan 於 2020-10-14 10:09 PM 發表

四仔通常系好景買。商場門口有個亞叔長期用吧沙喉呀。四仔無格仔。

引用:
原帖由 波濤性感的羊 於 2020-10-14 10:24 PM 發表

壹仔唔係摺咗咩?
原來摺左。佢重有片出。

我記得以前入邊有間,健美大隻佬食嗰啲奶粉同埋大力丸賣㗎。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 方外野士 於 2020-10-14 10:26 PM 發表

個場轉形,仲有機會返身。
好似信和,仲人來人往。

p.s. 純路過,唔識地產,亦唔係地產人。
先逹9用番新機賣比內地客
客番泥叫佢換仲打客人
自己做衰個朵
等變咗佐敦廣場

以前好多中佬買機送上大6扮情聖

引用:
原帖由 你假誠 於 2020-10-14 09:23 PM 發表

https://youtu.be/L63C9iUBu3A ...
襯低位入返個,駁佢返彈

先達是炒電話聞名,現在已經今非昔比

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]