• 瀏覽: 10,894
  • 回覆: 37
截至今日十點半, 未計財仔

附件

Screenshot_20201014-113107.jpg(89.34 KB)

2020-10-14 11:33 AM

Screenshot_20201014-113122.jpg(92.21 KB)

2020-10-14 11:33 AM

回覆 引用 TOP

今次可能要讓俾牛牛班友多賺錢啦

仲係唔算多

莫非真係飛數已說明了一切?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Blippi 於 2020-10-14 11:34 AM 發表

今次可能要讓俾牛牛班友多賺錢啦
係牛暗價仲要係開閘頭兩分鐘內, 正日就唔敢講了

回覆 引用 TOP

Any update for Philips sec ,thanks

附件

Screenshot_20201014-140144.jpg(90.79 KB)

2020-10-14 02:03 PM

Screenshot_20201014-140201.jpg(92.22 KB)

2020-10-14 02:03 PM

引用:
原帖由 Bianca228 於 2020-10-14 02:03 PM 發表

Any update for Philips sec ,thanks
好似百二億

回覆 引用 TOP

個表未有耀財既, 500 億去左邊

回覆 引用 TOP

好像唔夠熱

回覆 引用 TOP

真正信心飛應該頭一日已經嘭嘭聲咁扑到搶,呢隻以個勢來計已經輸哂

4日息,加高領大摩,係呢隻維一吸引地方,小注無妨

引用:
原帖由 CC_CHAN256 於 2020-10-14 04:40 PM 發表

真正信心飛應該頭一日已經嘭嘭聲咁扑到搶,呢隻以個勢來計已經輸哂
今次靠哂你啦!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 CC_CHAN256 於 2020-10-14 04:40 PM 發表

銀行無開,券商咁小額點嘭嘭聲?

引用:
原帖由 alanlee818 於 2020-10-14 04:45 PM 發表

4日息,加高領大摩,係呢隻維一吸引地方,小注無妨
唔係4日

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 曼市一哥曼城 於 2020-10-14 05:06 PM 發表

銀行無開,券商咁小額點嘭嘭聲?
見有 post 話 永隆,icbc 開左孖

回覆 引用 TOP

First day margin updated

附件

Screenshot_20201014-190334.jpg(98.58 KB)

2020-10-14 07:06 PM

Screenshot_20201014-190349.jpg(91.56 KB)

2020-10-14 07:06 PM

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]