• 瀏覽: 3,015
  • 回覆: 20
  • 追帖: 1
拜拜輝記、耀記

9都無, 輝記 A中至B頭都無

回覆 引用 TOP

我相信有唔少人今次會draw錢離開輝仔同耀仔,佢兩兄弟搵大錢依家唔識人啦,我地收隊啦

引用:
原帖由 jacksoline 於 2020-9-28 01:05 PM 發表

我相信有唔少人今次會draw錢離開輝仔同耀仔,佢兩兄弟搵大錢依家唔識人啦,我地收隊啦
我前兩隻都已經離開輝仔,以前都會俾半日你取消預留,今日通告,一經提交,已經無得取消,笑死,俾銀行攪到無淡好食,抵死了

回覆 引用 TOP

忍著淚,說一聲pk....

Someone is sitting in the shade today because someone planted a tree a long time ago.  

If you don't find a way to make money while you sleep, you will work until you die.   

Never test the depth of river with both the feet.  - Warren Buffett

回覆 引用 TOP

除咗暗盤外,你唸倒嘅嘢一定比唔倒你

認真,今年證券商甘多大型ipo,賺息都賺都笑,可能今年公報業績爆數都似

回覆 引用 TOP

有冇師兄有用盡埋輝立寬限額經驗

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ilovegundum2011 於 2020-9-28 01:17 PM 發表

除咗暗盤外,你唸倒嘅嘢一定比唔倒你
暗盤輝仔由農夫死機,再到福6 沽吾到,睇住13蚊,一早已掛牌,系統寫pending, 幾分鐘後變order received. 幾分鐘已另一世界。
今次明源雲匯豐抽執幾萬,息千幾,再見啦輝仔。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 呢個謝皮的魚蛋 於 2020-9-28 12:59 PM 發表

拜拜輝記、耀記
輝記可以最後一天比,都有95

含淚?"那那聲"至

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 出入大蝦蟆 於 2020-9-28 02:18 PM 發表

輝記可以最後一天比,都有95
邊隻試過?

引用:
原帖由 Athrun.aska 於 2020-9-28 02:49 PM 發表

邊隻試過?
輝記 農夫90 2.28, 95 2.98 厘

引用:
原帖由 出入大蝦蟆 於 2020-9-28 03:03 PM 發表

佢做95要早一天預留,招股當天10點後不能改

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 出入大蝦蟆 於 2020-9-28 03:03 PM 發表

農夫95唔係之前預留咩?
最後一日都有做95?

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]