• 瀏覽: 10,168
  • 回覆: 103
  • 追帖: 2

回覆 引用 TOP

香港公開發售項下初步 可供認購的香港公開發售股份總數16,667,200股的約300.07倍。香港公開發售的獲 接納申請人數目為43,598。

國際發售項下初步提呈發售的發售股份獲大幅超額認購。合共2,689,915,770股發售股份 已獲認購,約為國際發售項下初步可供認購的發售股份總數的18倍。

回覆 引用 TOP

B組有15手

回覆 引用 TOP

國際配售超18倍都唔算差

抽唔中,祝各位大汁錢

回覆 引用 TOP

黑馬!
我抽得果幾手...實唔中

回覆 引用 TOP

黑馬!

大C見佢抽左b組,暗盤等佢報告

引用:
原帖由 迪辛度 於 2020-9-28 09:26 AM 發表

黑馬!
我都抽3手 好緊張

回覆 引用 TOP

咁遲未有結果,睇黎註定係樂享2世

回覆 引用 TOP

大家4:15準備手指運動,逃生門只有20秒 今次又死20萬人

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 shekyung 於 2020-9-28 09:21 AM 發表

國際配售超18倍都唔算差
咁細仔, 要大超真係好易...不過都希望隻野升啦...
同福仔17.X倍差唔多, 樂仔好似22倍...
但雲雲4X倍...

由於疫情關係......
引用:
原帖由 dkspangdks 於 2020-9-28 09:50 AM 發表

咁細仔, 要大超真係好易...不過都希望隻野升啦...
同福仔17.X倍差唔多, 樂仔好似22倍...
但雲雲4X倍...
個賣點同雲無得比,所以覺得升唔到幾多,但應該又未至於穿招

引用:
原帖由 shekyung 於 2020-9-28 09:53 AM 發表

個賣點同雲無得比,所以覺得升唔到幾多,但應該又未至於穿招
好多人為抽而抽, 我就無抽呢隻, 福都無抽, 樂仔抽中1手, 3蚊沽左,
入呢隻係好愽, B組叫分得多貨呀, 盤暗就唔多睇好了, 即係會大升5成...
最怕係一高開就即插底走, 咁聽日都唔方睇好...
暗盤9成9都想即食, 無人接貨, 就好似福仔, 樂仔咁既收場...

我IPO有兩手, 衣加留一手雲雲, 今日幾CHOK, 串左29個下真係想沽左佢, 但我決定SET底D個止賺, 希望佢唔串27就OK...
一手係27.6沽左...

由於疫情關係......
引用:
原帖由 dkspangdks 於 2020-9-28 10:01 AM 發表

好多人為抽而抽, 我就無抽呢隻, 福都無抽, 樂仔抽中1手, 3蚊沽左,
入呢隻係好愽, B組叫分得多貨呀, 盤暗就唔多睇好了, 即係會大升5成...
最怕係一高開就即插底走, 咁聽日都唔方睇好...
暗盤9成9都想即食, 無人接貨, 就好似福仔, 樂仔咁既收場...

我IPO有兩手, 衣加留一手雲雲, 今日幾CHOK, 串左29個下真係想沽左佢, 但我決定SET底D個止賺, ...
東軟個保姆都應該好過樂享,雲我都未走,獲利盤要消化下

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]